Ο αγαπημένος Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 8 Αυγούστου η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον αγαπημένο τραγουδοποιό, Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο ταλαντούχος και αγαπητός σε όλους Αλκίνοος θα επισκεφθεί την πόλη μας για μία και μόνο συναυλία στα πλαίσια του 6ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Θάλασσας «Συνάντηση στο Φλοίσβο».

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρωτοεμφανίζεται ως τραγουδοποιός το 1996 με το δίσκο Ο δρόμος, ο χρόνος και ο πόνος. Όπως και στους δίσκους που θα ακολουθήσουν, οι στίχοι και η μουσική είναι δικοί του, ενώ το εξώφυλλο είναι σχεδιασμένο από τον πατέρα του, Άντη Ιωαννίδη. Η δουλειά του αυτή δέχεται εξαιρετικές κριτικές. Το τραγούδι που γίνεται περισσότερο γνωστό είναι το «Όσα η αγάπη ονειρεύεται». Από εκεί και πέρα η πορεία του είναι λίγο πολύ γνωστή με πλήθος τραγουδιών και συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μας ταξιδεύει με μια κιθάρα και ένα λαούτο, μοιράζοντας αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας!

Το ραντεβού κλείστηκε για το ερχόμενο Σάββατο, 8 Αυγούστου στον χώρο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στις 8:30 το βράδυ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο