Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση ανακοινώθηκε εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού, αύριο, Τρίτη, στην Κομοτηνή
«Προφανώς κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι οι αποφάσεις και τα προβλήματα που μας φόρτωσαν στις πλάτες είναι αυτά που μας οδηγούν στους δρόμους! Την απάντηση στην απαγόρευση να προσέλθουμε στην περιοχή του αεροδρομίου θα τη δώσει ο αγροτικός κόσμος”, αναφέρει στη χθεσινοβραδινή ανάρτησή του ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, στέλνοντας μήνυμα στους αγρότες ότι ο προγραμματισμός της κινητοποίησης που ανακοινώθηκε εχθές το απόγευμα δεν αλλάζει.
Οι αγρότες σχεδιάζουν να συγκεντρωθούν με τα αγροτικά τους μηχανήματα, αρχικά στις 8 το βράδυ, στο ΚΤΕΛ Φερών και στην κεντρική γέφυρα Λουτρών, και να κινηθούν με μηχανοκίνητη πορεία προς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.
Εν τω μεταξύ, εκτός από τους αγρότες του νοτίου Έβρου, εχθές το βράδυ υπήρξε ανακοίνωση στήριξης και συμμετοχής στην προγραμματισμένη για απόψε κινητοποίηση και από τους αγροτικούς συλλόγους του βορείου Έβρου. «Θα είμαστε στον δρόμο του αγώνα, ενωμένοι, μέχρι ο πρωτογενής τομέας να γίνει πρωταγωνιστής στην αλυσίδα παραγωγής!», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, υπογραμμίζοντας πως «η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο».
Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση ανακοινώθηκε εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού, αύριο, Τρίτη, στην Κομοτηνή, για τα εγκαίνια του νέου Σταθμού Συμπίεσης Φυσικού Αερίου στην βιομηχανική περιοχή της πόλης.
ΕΡΤ Ορεστιάδας
ΕΡΤ Ορεστιάδας


