Μαριονέτα νεανικό ντισκοκαφενείο – Η διαφορετική πρόταση στη διασκέδασή μας

Μαριονετα Ορεστιάδα & Αλεξανδρούπολη. Η διαφορετική πρόταση στην διασκέδασή μας

Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ και η συγκεκριμένη επιλογή στην πρόταση διασκέδασης περπατάει ήδη τον 5ο της χρόνο στην Ορεστιάδα, και μπαίνει δυναμικά εδώ και τρεις μήνες στην Αλεξανδρούπολη.

Ένθερμοι φίλοι, θαμώνες, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι/ες, της ζωντανής και εναλλακτικής πολλές φορές διασκέδασης. Πρωτοποριακά αλλά και καθιερωμένα λαϊβάκια, μεζέδες από την παραγωγή στην κατανάλωση για να συνοδεύουν την ρετσίνα μας, το κρασάκι μας ή το ρακόμελο/οινόμελο, ντόπιο τσιπουράκι ή και ουζάκι με φρεσκοτηγανισμένο μπακαλιάρο…

Μια όμορφη πανδαισία γεύσεων, ποτών, ροφημάτων και καφέδων παρέα με την ζεστή ατμόσφαιρα και την φιλόξενη διακόσμηση. Στον πεζόδρομο της ΜΙΑΟΥΛΗ και της ΠΡΟΚΟΥ, σε λίγους μήνες που καλωσορίζουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, το νεανικό καφενείο «ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ» θα αποτυπώσει με τον πιο ζωηρό τρόπο αυτό που λέμε ‘νεότητα’ στην διασκέδαση για πρόσβαση όμως σε μικρούς και μεγάλους.

Η φαντασία μας θα στολίσει τον όμορφο πεζόδρομο και θα μας καλεί να συναντήσουμε μια διαφορετική άποψη στο τραγούδι, στο κέφι, στην διασκέδαση, στα εδέσματα μας και στα ποτά μας. Οι δύο ετικέτες σε μοναδική πρόταση στο βαρέλι μας, δένουν άψογα χειμώνα και καλοκαίρι.

Εμείς φροντίζουμε για την διασκέδαση σας, κατανοούμε την προσέγγιση στον χώρο της εναλλακτικής καφεστίασης και σας προσφέρουμε ένα διαχρονικό και παράλληλα μοντέρνο χώρο για να τον τοποθετήσετε στις επιλογές σας και τις εξόδους σας, καθ’ ολη την διάρκεια μέρας και νύχτας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του