Κόντρα δημοτικής αρχής-αντιπολίτευσης μετά από τραυματισμό πολίτη στις Φέρες

Για επικίνδυνο σημείο της αγροτικής οδοποιίας που παρά τις επισημάνσεις του, δεν έγινε τίποτα, κάνει λόγο ο Νίκος Γκότσης

Κολγιώνης: «Ο κ. Γκότσης λαϊκίζει ενώ γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ανάχωμα και η αποκατάστασή του είναι ευθύνη της Περιφέρειας»

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης και της μείζονος αντιπολίτευσης, αυτή τη φορά με φόντο τις Φέρες και ένα ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός χειριστή μηχανήματος που εργάζονταν στην αγροτική οδοποιία.

Σε ανάρτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» και τέως Αντιδήμαρχος Φερών και πρωτογενούς τομέα Νίκος Γκότσης, δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό, από το σημείο των εργασιών και από τον τραυματισμό του εργάτη, σχολιάζοντας:

«Στις 3 Μαρτίου είχα επισημάνει με ανάρτηση μου συγκεκριμένο επικίνδυνο σημείο της Αγροτικής οδοποιίας στις Φέρες . Δυστυχώς από τότες μέχρι σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα. Από θαύμα πριν από λίγο δεν χάθηκε η ζωή ενός δημότη μας. Σκαπτικό μηχάνημα που οδηγούσε, ανατράπηκε στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός».

Κολγιώνης: «Αυτοί που είχαν καθηλωμένα τα γκρέιντερ του δήμου για ένα ζευγάρι ελαστικά,  πρέπει να σιωπούν»

Στην απάντησή του, ο Αντιδήμαρχος Φερών και πρωτογενούς τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, επισημαίνει πως «με έκπληξη διάβασα ανάρτηση του κ. Γκότση για την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Φερών. Χωρίς ίχνος ντροπής, εκμεταλλευόμενος ένα ατυχές γεγονός το οποίο ευτυχώς δεν κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του χειριστή του μηχανήματος έργου, εγκαλεί τη δημοτική αρχή και την θεωρεί υπεύθυνη για το ατύχημα.

Λαϊκίζει ενώ γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ανάχωμα και η αποκατάστασή του είναι ευθύνη της Περιφέρειας, η τεχνική υπηρεσία της οποίας έχει επισκεφτεί την περιοχή και έχει καταγράψει τα προβλήματα. Είναι γνωστή η τακτική του να δημιουργεί εντυπώσεις αδιαφορώντας για το αν είναι αλήθεια αυτά που αναρτά και αυτοσκοπός του είναι αποκλειστικά η συκοφαντία του πολιτικού του αντιπάλου, αντλώντας λίγα λεπτά δημοσιότητας» και συμπληρώνει:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η περιοχή μας επλήγη από δύο απανωτές θεομηνίες στις 12 Ιανουαρίου και στη 1 Φεβρουαρίου και  οι καταστροφές που άφησαν τόσο στην αγροτική οδοποιία των Φερών όσο και των οικισμών είναι τεράστιες. Δεν μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα παντού αλλά προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Για δεύτερη εβδομάδα στη Δημοτική Ενότητα Φερών επιχειρούν τρία γκρέιντερ, δύο στη δημοτική ενότητα Φερών και ένα στη δημοτική κοινότητα Πέπλου.

Πότε στο παρελθόν γινόταν κάτι τέτοιο;

Είδαν οι αγρότες των Φερών ποτέ γκρέιντερ στην περιοχή;

Συντήρησαν ποτέ αγροτικούς δρόμους;

Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας είναι ο κύριος Γκότσης και η παράταξή του.

Αυτοί που είχαν καθηλωμένα τα γκρέιντερ του δήμου για ένα ζευγάρι ελαστικά,  πρέπει να σιωπούν».

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο