Το Κίνητρο για μάθηση, ανάπτυξη και επιτυχία !

Γιατί  ο μαθητής να επιλέξει το « Κίνητρο»;

Γιατί βασικός μας στόχος είναι να είμαστε ένα φροντιστήριο  που συνδυάζει την ποιότητα και την αξιοπιστία σε κάθε τομέα δράσης του, στις υπηρεσίες του και στα εκπαιδευτικά του προϊόντα. Γιατί πιστεύουμε ότι η σύγχρονη και υψηλή  ποιότητα διδασκαλίας, το άριστο επιτελείο  καταξιωμένων καθηγητών μας με πολυετή διδακτική εμπειρία,  η μέθοδος και η οργάνωση μας, η διαρκής εκπαιδευτική υποστήριξη  που παρέχουμε, μπορούν να οδηγήσουν όλους τους μαθητές στην επιτυχία και  την επίτευξη των στόχων τους. Γιατί θέλουμε να δώσουμε  τα απαραίτητα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις στους μαθητές μας, να τους εμπνεύσουμε  και παράλληλα να τους βοηθήσουμε στο να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν!

Γιατί σε  ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο συνδυάζεται η επαγγελματική συνείδηση και η ποιοτική εργασία, με τη δημιουργική σκέψη και τον ενθουσιασμό καθηγητών και μαθητών. Έχοντας αυτή τη φιλοσοφία, επιτελούμε με επιτυχία το εκπαιδευτικό μας έργο, βάζοντας κάθε χρόνο νέους στόχους για μια ποιοτικότερη και πιο ολοκληρωμένη φροντιστηριακή βοήθεια προς τους μαθητές. «Να στηρίξουμε στην ψυχή των μαθητών μας την πίστη και την αγάπη στον άνθρωπο»,  όπως έλεγε ο σπουδαίος δάσκαλος Ιωάννης Κακριδής!

Στο πλαίσιο  αυτό της εκπαιδευτικής σας φιλοσοφίας  τι παρέχετε;

-Ολιγομελή και  ομοιογενή τμήματα 2-4-6 ατόμων.

-Ανανεωμένο φιλολογικό τμήμα με δωρεάν συγγραφικό υλικό που καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη σε κάθε τάξη προσαρμοσμένο στις ανάγκες του νέου συστήματος. Υπεύθυνη σπουδών: Δήμητρα Μάμμου (φωτογραφια με 3 φιλολογους)

-Σύγχρονα μέσα διδασκαλίας με διαδραστικούς πίνακες.

-Έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης και επαρκείς επαναλήψεις.

-Συνεχής ενημέρωση γονέων.

Τρίωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα προσομοίωσης με πρωτότυπα συνδυαστικά θέματα προσαρμοσμένα στο νέο εκπαιδευτικό σύστημα και  σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Πανελληνίων εξετάσεων. Μειώνουμε το άγχος των μαθητών μέσα από την σωστή διαχείριση του χρόνου τους.

-Για την υποστήριξη και ενίσχυση  των μαθητών  που φοιτούν στα   ΕΠΑΛ διδάσκονται όλα τα μαθήματα   ειδικότητας  για την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει.

-Μελέτη Γυμνασίου. Σύγχρονο πρόγραμμα μελέτης έχοντας γνώμονα τις βαθύτερες ανάγκες των μαθητών του Γυμνασίου.

-Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία όταν κρίνεται απαραίτητο.

Τα προγράμματα σπουδών σας πού είναι βασισμένα;

Στην πολυετή εμπειρία μας στην εκπαίδευση και τις ανάγκες του σύγχρονου μαθητή. Τα προγράμματα των σπουδών μας έχουν στόχο να βοηθήσουν τον κάθε μαθητή να οργανώσει τη μελέτη του, να βελτιώσει την καθημερινή μαθησιακή του εμπειρία   και να αποκτήσει κίνητρο για περισσότερη μελέτη και εμβάθυνση στα μαθήματα που διδάσκεται. Έτσι, ο μαθητής αφομοιώνει πλήρως την εξεταστέα ύλη, προετοιμάζεται άριστα για τις γραπτές εξετάσεις και αποκτά άριστη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Τι πρέπει να προσέξει ένας μαθητής με τις αλλαγές στο νέο εκπαιδευτικό σύστημα ;

Οι απαιτήσεις του νέου εκπαιδευτικού συστήματος είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και γι’ αυτό  κρίνεται αναγκαία η άρτια προετοιμασία των μαθητών από την Α΄λυκείου σε ολιγομελή τμήματα 2, 4 και 6 ατόμων, με την καθοδήγηση των  έμπειρων εκπαιδευτικών μας  για όλες τις κατευθύνσεις. .

Τι είναι αυτό που σας καταξίωσε;

«Η οργάνωση και το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών . Η φιλοδοξία μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι γιατί έτσι ξέρουμε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο στους μαθητές μας. Με απόλυτη συνέπεια, μεθοδικότητα, άψογη οργάνωση και σύγχρονες υποδομές, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους μαθητές. Όσοι  εργαζόμαστε στο φροντιστήριο  μας ζούμε  και αναπνέουμε  μέσα από την αγάπη μας για την εκπαίδευση, τα παιδιά και τις επιτυχίες τους»

Που θα σας βρούμε;

Θα μας βρείτε 14ης Μαΐου 36-38 στον πρώτο όροφο ,σε έναν σύγχρονο ανακαινισμένο χώρο και πλήρως εξοπλισμένο με τα νέα τεχνολογικά μέσα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551020700

Ποιοι είναι υπεύθυνοι σπουδών στο φροντιστήριο κίνητρο;

ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΒΑΚΗΣ – ΦΥΣΙΚΟΣ

ΜΟΥΛΟΥΔΗ ΓΙΟΥΛΑ – ΧΗΜΙΚΟΣ     

ΓΑΤΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο