Οι 3 πιο όμορφοι προορισμοί της Πρωτοχρονιάς από το Democritus Travel

1.  Αλλαγή χρόνου στην πόλη των πόλεων… Φύγαμε για Κωνσταντινούπολη!

Είναι η πόλη των πόλεων. Η πόλη που δίνεται απλόχερα στον επισκέπτη της πρώτης φοράς, αλλά και σε αυτόν που θα επιστρέψει ξανά και ξανά. Γειτονιές, σοκάκια, μυρωδιές, γεύσεις, με το Βόσπορο στα πόδια σας και τη γεμάτη αντιθέσεις Κωνσταντινούπολη, να αποτελούν εγγύηση για ένα ακόμη αξέχαστο ταξίδι, με την υπογραφή του Democritus Travel!

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό τετραήμερο, με διαμονή και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε πεντάστερο, πολυτελές ξενοδοχείο, στην ασιατική πλευρά της Πόλης. Κάντε την κράτησή σας ως τις 30/11 και κερδίστε έκπτωση 10 ευρώ ανά ταξιδιώτη!

Glamour 5* Πρωτοχρονιά 2020! 4 ημέρες οδική εκδρομή || Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 30 / 12 / 2019 – 02 / 01 /2020

Κωνσταντινούπολη -Βόσπορος- Πριγκιπόννησα

Δείτε εδώ αναλυτικά την εκδρομή

2. Πρωτοχρονιά στα πιο όμορφα μυστικά της Βουλγαρίας!

Στα πιο όμορφα και καλά κρυμμένα μυστικά της Βουλγαρίας, υπόσχεται να σας ξεναγήσει το Δημόκριτος Travel με την τετραήμερη οδική εκδρομή που διοργανώνει από τις 30/12 ως τις 2/1. Ζήστε τις τελευταίες μέρες του 2019 αλλά και τις πρώτες του νέου χρόνου, ανακαλύπτοντας την γοητευτική Σόφια, την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης Φιλιππούπολη, αλλά και το ιστορικό Μοναστήρι της Ρίλας που είναι το πιο επιβλητικό και αρχιτεκτονικό μνημείο του 10ου αιώνα και θεωρείται το θρησκευτικό κέντρο της χώρας. Κλείστε τις θέσεις σας ως 30/11 και εξασφαλίστε έκπτωση 10% το άτομο.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ: 30 Δεκεμβρίου 2019 –  2 Ιανουαρίου 2020

Σόφια – Βίτοσα – Φιλιππούπολη – Μονή Ρίλας

Αναλυτικά η εκδρομή από τον Δημόκριτο

3. Πρωτοχρονιά στους πιο παραμυθένιους ελληνικούς προορισμούς!

Τους πιο παραμυθένιους προορισμούς εντός Ελλάδας, για την περίοδο των εορτών, και όχι μόνο, περιλαμβάνει η τετραήμερη εκδρομή του Δημόκριτος Travel, για την Πρωτοχρονιά! Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, Καλαμπάκα, Μετέωρα, είναι ορισμένοι μόνο από τους υπέροχους σταθμούς αυτού του ταξιδιού που υπόσχεται να σας χαρίσει τοπία μοναδικής ομορφιάς και να αποτελέσει μία από τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας!  

4 ημέρες οδική εκδρομή. Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 30 Δεκεμβρίου 2019 –  02 Ιανουαρίου 2020

Λάρισα – Βόλος – Πήλιο – Ιεροί Βράχοι των Μετεώρων – ΔειτεΤρίκαλα – Λίμνη Πλαστήρα

Δείτε όλες τις πληροφορίες της εκδρομής

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο