Η Εξέλιξη της εκπαίδευσης αναπόσπαστο κομμάτι της Εξέλιξης του μαθητή!

Ένα χρόνο πριν, τέσσερις επαγγελματίες με κοινό όραμα στον χώρο της εκπαίδευσης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Εξέλιξη των φροντιστηρίων στην  πόλη της Αλεξανδρούπολης.  Ο λόγος για τους Ειρήνη Αρχοντίδου (φιλόλογος), Ηλίας Δαλάτσης  (χημικός), Κώστας Θεοδώρου (φυσικός), Δημήτρης Λυκίδης (βιολόγος).

Αυτό που πρωτίστως παρέχει το φροντιστήριο Εξέλιξη, ώστε να υπερτερεί των υπολοίπων, είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση του μαθητή, πλαισιωμένη από εκπαιδευτικούς που έχουν μακροχρόνια εμπειρία και ειδίκευση στα διδακτικά τους αντικείμενα και ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης και τις αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με παροχές και υπηρεσίες που έχουν διαμορφωθεί μετά από μελέτη στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Ένας μαθητής στην Εξέλιξη εντάσσεται με προσοχή μετά από διαγνωστικά τεστ,  σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον.

Επίσης έχει την δυνατότητα από την αρχή να παρακολουθεί το πιο καινοτόμο και με εξαιρετικά, βάση στατιστικών, αποτελέσματα «σύστημα μελέτης». Άλλη μια καινοτομία είναι η εισαγωγή του 2ου διορθωτή στο μάθημα της έκθεσης. Αυτά μαζί με άλλα που σας αφήνουμε να ανακαλύψετε συνδυάζονται με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το άρτια κατατοπισμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να βρείτε το πιο οικονομικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Η Εξέλιξη της εκπαίδευσης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εξέλιξης του κάθε μαθητή!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο