Εθνικός, ικανός για άνοδο στην Pre League του βόλεϊ

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έδειξε θετικά στοιχεία στο τουρνουά προετοιμασίας «Νίκη Εφραιμίδου». Τιμήθηκαν από τον σύλλογο για την προσφορά τους στον ΜΓΣ Εθνικό και το άθλημα οι Χρήστος Καλούδης, Στράτος Μαρασλής και Θανάσης Κασαμπαλής

Του Γιώργου Πανταζίδη

 Την καλή του αγωνιστική κατάσταση και την δυνατότητα υλοποίησης του στόχου της ανόδου στην Πρι Λιγκ κατηγορία επιβεβαίωσε η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού στο τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο. Στο τουρνουά προετοιμασίας, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών φιλοξένησε και τις τέσσερις αντίπαλες ομάδες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μαζί με τον Α.Ο.Ορεστιάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου, συνδυάζουν εμπειρία, ικανότητα και ταλέντο, ξεδίπλωσαν θετικά στοιχεία και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, πετυχαίνοντας δύο νίκες, επί του Ερμογένη Ξάνθης και του Έβρου Σουφλίου. Θετικές εντυπώσεις άφησε και το νεανικό Σουφλί δείχνοντας ότι θα παλέψει το κάθε παιχνίδι. Η ΑΕ Κομοτηνής διαθέτει εμπείρους παίκτες προερχόμενους από τον Έβρο, ωστόσο λόγω ζητήματος με τις καταστάσεις υγείας των αθλητών δεν κατέβηκε να αγωνιστεί τη δεύτερη μέρα. Ομάδα ανώτερης κατηγορίας (την Καβάλα) κατάφερε να κερδίσει ο νεανικός Α.Ο. Ορεστιάδας, ενώ Ερμογένης και ΑΟΚ θέλουν δουλειά και μεγάλη προσπάθεια.

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Νίκης Εφραιμίδου, της αγαπημένης «κυρίας Νίκης» που πρόσφερε για δεκαετίες ανεκτίμητο έργο στο άθλημα, με τα παιδιά και τα εγγόνια της να δίνουν και πάλι το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο» Μιχ. Παρασκευόπουλος» . Παράλληλα, με πρωτοβουλία του ΜΓΣ Εθνικού και της εφόρου Όλγας Γκούβερ (η οποία είχε τη στήριξη της διοίκησης), πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε σημαίνοντα πρόσωπα για το άθλημα του βόλεϊ και τον σύλλογο.

Ο πρώτος ήταν ο κ. Στράτος Μαρασλής, επίτιμος πρόεδρος του Εθνικού που βραβεύτηκε  για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ και γενικότερα στο άθλημα (για χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ). Η πλακέτα δόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Πέτροβιτς.

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο εκλιπών Χρήστος Καλούδης, παλιός αθλητής του Εθνικού και μετέπειτα διαιτητής, με την τιμητική πλακέτα να δίνει στα παιδιά του η κα. Ελένη Ιντζεπελίδου αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, βραβευτηκε ένας από τους σημαντικότερους αθλητές της ιστορίας του και μετέπειτα προπονητής από όλα τα πόστα, Θανάσης Κασαμπαλής. Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ κ. Ειρήναρχο Κεμανετζή.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του