Επιτυχημένη η συμμετοχή της Lavazza στην έκθεση HORECA 2020

Με ιδιαίτερη επιτυχία, ο κορυφαίος όμιλος Ιταλικού καφέ Lavazza και η Beverage World συμμετείχαν για 1η φορά μαζί, στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2020, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020.

Στη διάρκεια της Έκθεσης η εταιρία παρουσίασε σε πελάτες, συνεργάτες και εκπροσώπους εταιριών τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και προτάσεις σερβιρίσματος από κορυφαίους Barista του κλάδου.

Αφιερώθηκε μεγάλο τμήμα του περιπτέρου στο ¡Tierra! Project ένα πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης για τη βελτίωση των: κοινωνικών, εργασιακών αλλά και περιβαλλοντικών συνθηκών. To Project αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Rainforest Alliance και είναι το αποτέλεσμα της ισχυρής δέσμευσης της Lavazza για την αειφορία, που βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: αριστεία των προϊόντων, υποστήριξη και φροντίδα για τις μικρές κοινότητες και σεβασμός για τον πλανήτη.

Τα προϊόντα ¡Tierra! είναι μια συλλογή από εκλεπτυσμένα και επιλεγμένης προέλευσης χαρμάνια, τα οποία σας προσφέρουν την τέλεια σύνθεση «γεύσης και αειφορίας».

 

Το eshop της barista-lovers.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του