Δωρεά αναπνευστήρων από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων “ΣυνεχίΖΩ” προς το ΠΓΝΑ

Μια γενναιόδωρη απόφαση έλαβε ένας σύλλογος του τόπου μας που διακρίνεται για την σπουδαιότητα του έργου και της προσφοράς του.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου, «ΣυνεχίΖΩ», σταθμίζοντας τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και θέλοντας να συμβάλουμε κι εμείς στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συγκεκριμένα του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, αποφάσισε να δωρίσει δύο ή και τρεις αναπνευστήρες,με σκοπό τον εξοπλισμό της ΜΕΘ, ή όπου αλλού κριθεί αναγκαίο από τη διοίκηση.

Η ανακοίνωση γνωστοποιεί τα εξής:
«Προτιθέμεθα αξιοποιώντας δωρεές προς το σύλλογο καθώς και χρήματα από το αποθεματικό μας, ν’ αγοράσουμε ΑΜΕΣΑ και στη συνέχεια να δωρίσουμε στο ΠΓΝΑ , δύο ή και τρεις αναπνευστήρες,με σκοπό τον εξοπλισμό της ΜΕΘ, ή όπου αλλού κριθεί αναγκαίο από εσάς.
Θα θέλαμε να ορίσετε τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την προμήθεια των αναπνευστήρων έτσι ώστε να προβούμε στις ανάλογες ενέργειες και στην διαπραγμάτευση της τιμής με τους προμηθευτές.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κι εμείς με όποιες δυνάμεις έχουμε, ώστε να χαρίσουμε «ανάσα» σ’αυτούς που τη χρειάζονται….

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.»

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο