Διάσημοι Ελληνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την προστασία και μη εξάπλωση του κορωνοϊού

«Μένουμε σπίτι» είναι το όνομα της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει πανελλαδικά για να προλάβουμε την διασπορά και την εξάπλωση του κορωνοϊού που απειλεί και τη χώρα μας, ενώ έχει λάβει την μορφή πανδημίας.

Στην προσπάθεια να ακουστεί δυνατά αυτό το μήνυμα έχουν μπει και διάσημοι και «επώνυμοι» Ελληνες που θέλουν να συμβάλλουν στην όλη προσπάθεια, θέλοντας να πουν ότι πρέπει να τηρούμε όλες τις οδηγίες που ανακοινώνονται.

Ενας από αυτούς είναι ο αγαπητός σε όλους και εκ των κορυφαίων του παγκόσμιου τένις Στέφανος Τσιτσιπάς.

https://www.facebook.com/YpYgGR/videos/528623058037161/UzpfSTExOTk1NTQ1MTM0NDI3OTg6Mjg5OTI2Nzc0MzQ3MTQ1OA/

Το μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα, μοντέλο και παρουσιάστρια είχε το θάρρος να ανακοινώσει μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πώς είναι θετική στον κορωνοϊό στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» αναφέρει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

https://www.instagram.com/tv/B9m3oqKlKG8/

«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Το βίντεο με την γνωστή δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ έχει βιντεοσκοπήσει τη σύζυγό του (και γνωστή δημοσιογράφο) Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει στο σπίτι τους θέλοντας έτσι να δώσει το μήνυμα ότι οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε στο σπίτι μας για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κορωνοϊός.

Η έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη 

https://www.instagram.com/p/B9plgVHJFob/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR0ZdZvXwZzhcsB8I8kBQxUVTbOFX4Jf4YxuhNALsqWEg7bKog0cMNbtl4s

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο