Δεν θα συμμετέχει στον απολογισμό της δημοτικής αρχής η παράταξη Λαμπάκη

“Ο κος Ζαμπούκης δεν έχει τίποτα να πει, αφού τίποτα δεν έκανε, δύο ολόκληρα χρόνια ή μάλλον γύρισε τον Δήμο μας πολύ πίσω”

Την απόφαση της παράταξής του να μην συμμετέχει στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο Τετάρτη, με θέμα τον απολογισμό της δημοτικής αρχής ανακοίνωση ο επικεφαλης της Βαγγέλης Λαμπάκης. Όπως υπογραμμίζει, “απώλεσαν ευκαιρίες και χρηματοδοτήσεις και δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις ούτε για ένα μεγάλο και καινοτόμο έργο, γεγονός που θα καλύψει με άρνηση και τους επόμενους μήνες μέχρι τέλος της τετραετίας”, καταλήγοντας πως ” ο κος Ζαμπούκης δεν έχει τίποτα να πει, αφού τίποτα δεν έκανε, δύο ολόκληρα χρόνια ή μάλλον γύρισε τον Δήμο μας πολύ πίσω”.

Αναλυτικά:

Η πολιτική μας αξιοπρέπεια από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης υποδεικνύει τη θέση μας εν όψει του απολογισμού της δημοτικής Αρχής ως εξής:

Πέρασαν 2 χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές και μπήκαμε στο τρίτο και προτελευταίο της τετραετίας. Δυστυχώς για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τους δημότες μας ο κος Ζαμπούκης απέδειξε αυτό που λογικά περιμέναμε. Δηλαδή. Αλαζονεία σ’ όλο της το μεγαλείο, την οποία προαναγγέλλοντας πριν την ορκωμοσία την διατήρησε συνεχώς. Αυτό αποτέλεσε την βασική αιτία αδυναμίας ουσιαστικής συνεργασίας με οποιοδήποτε. Διότι και μ’ αυτούς που συνεργάστηκε δήθεν συνεργάστηκε, μη αντιλαμβανόμενος την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μη διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, ούτε φυσικά συνεργάτες μ’ αυτά τα προσόντα, διώχνοντας ταυτόχρονα τους ελάχιστους που ξεχώρισαν με διάθεση για δουλειά, έσβησαν κάθε ελπίδα ακινητοποιώντας τον δήμο καταστρέφοντας τις δομές του και τρομοκρατώντας εργασιακά τους εργαζόμενους. Απώλεσαν ευκαιρίες και χρηματοδοτήσεις και δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις ούτε για ένα μεγάλο και καινοτόμο έργο, γεγονός που θα καλύψει με άρνηση και τους επόμενους μήνες μέχρι τέλος της τετραετίας.

Έτσι μ’ έναν Δήμαρχο χωρίς ν’ αντιλαμβάνεται τη θέση του, την αυτοδιοίκηση και χωρίς ομάδα, είναι βέβαιο ότι ο Δήμος μας οδηγείται στην καταστροφή, η οποία καταστροφή ολοκληρώνεται με την φίμωση δημοσιογράφων και δημοτικών συμβούλων στους οποίους μοίρασε με κλητήρες επτά (7) αγωγές ζητώντας για δήθεν ηθική του βλάβη πάνω από 200.000,00€. Εν ολίγοις, αλυσόδεσε τύπο και αυτοδιοίκηση και τελικά την τοπική δημοκρατία.

Γι’ αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε πλέον να μην ασχοληθούμε με τον Ιωάννη Ζαμπούκη.

Έτσι δεν θα παραβρεθούμε στην ειδική συνεδρίαση του απολογισμού την Τετάρτη 06-10-2021, καθ’ όσον ο κος Ζαμπούκης δεν έχει τίποτα να πει, αφού τίποτα δεν έκανε, δύο ολόκληρα χρόνια ή μάλλον γύρισε τον Δήμο μας πολύ πίσω.

Δηλώνουμε όμως, ότι στο βαθμό που θα μπορέσουμε να σώσουμε κάποια πράγματα, μειώνοντας την καταστροφή, υποσχόμεθα ως έντιμοι αυτοδιοικητικοί ότι θα το κάνουμε.

Αλεξ/πολη, 04.10.2021

 

Από την παράταξη

«Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»Α

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του