Δεν πτοούνται οι καρναβαλιστές της Ξάνθης από τον κορωνοϊό! (video)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και προπάντων τη διάθεση για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα εκδρομείς του τριημέρου στη Ξάνθη, αλλά και οι κάτοικοι φαίνεται να μην πτοήθηκαν από την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα υπό το φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τόσο το βράδυ της Παρασκευής, κατέκλυσαν την πλατεία Αντίκα, εκεί όπου πραγματοποιείται υπαίθριο πάρτι και άλλες χρονιές ενόψει της σημερινής παρέλασης, που φέτος ακυρώθηκε, όσο και χθες γεμίζοντας καφέ, εστιατόρια, αλλά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Καταστήματα που πωλούν μάσκες, στολές και αξεσουάρ για τους καρναβαλιστές, είχαν την τιμητική τους, καθώς δεν ήταν λίγοι, μικροί αλλά και μεγάλοι, που αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη ντυμένοι αποκριάτικα.

Η οικονομική ζημιά, σύμφωνα με το voria.gr, που δημιουργείται λόγω της ακύρωσης του καρναβαλιού, φαίνεται πως μπόρεσε, έστω και ελάχιστα, να ισορροπήσει από την έλευση εκδρομέων που έστω και χωρίς τις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις, φαίνεται πως το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

(video από xanthinea.gr)

 

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο