Προλαβαίνεις! Χτίσε το τέλειο σώμα μόνο σε 1 μήνα στο ¨Βe Υου¨

Οι μέρες για να απολαύσεις την θάλασσα και τον ήλιο φτάνουν κι έχουμε καλά νέα για να προλάβεις να έχεις ένα υπέροχο σώμα μέσα σε λίγες μέρες. Το κέντρο αισθητικής «Be You» έχει για σένα το πιο ολοκληρωμένο πακέτο αδυνατίσματος για γρήγορο και θεαματικό αποτέλεσμα!

Το πακέτο περιλαμβάνει  10 αγωγές σώματος Fuoco sculpting express σε συνδυασμό με απίθανα δώρα που θα συντελέσουν στο απόλυτα καλό αποτέλεσμα και είναι:

2 αγωγές Τhema body detoxing &

20 συνεδρίες με το μοναδικό Proellixe vibration για •αδυνάτισμα •ενεργοποίηση λιπόλυσης •συσφιξη

Τι ακριβώς μας δίνουν όλα τα παραπάνω; Η απάντηση είναι ΌΛΑ ΣΕ 1

  • λιπογλυπτική
  • μείωση πόντων κ κυτταρίτιδας
  • επιδερμική σύσφιξη
  • αντιγήρανση

Τι ακριβώς είναι όμως όλα τα παραπάνω;

Fuoco sculpting express

FUOCO=ΦΩΤΙΑ
Η νέα επαναστατική θεραπεία της Vagheggi Phytocosmetics που αντιμετωπίζει παράλληλα τη χαλάρωση στο σώμα, την κυτταρίτιδα και τη συσσώρευση λίπους.

Η νέα αυτή σειρά είναι σαν ένα σύντομο αλλά έντονο ταξίδι ,με νέες υφές, νέα ενεργά συστατικά, απίστευτες αισθήσεις και άμεσα αποτελέσματα. Με προσεκτική επιλογή ενεργών συστατικών για την αντιμετώπιση όλων των ιδιαίτερων προβλημάτων που εμφανίζονται στο σώμα.

Επαγγελματική θεραπεία που μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε εναλλασσόμενες τις αισθήσεις της θερμότητας και του κρύου, μασάζ πάνω στο δέρμα ,με μια μαύρη μάσκα που αγκαλιάζει όλο το σώμα με συναίσθηση.

Αυτή είναι η μαγεία του VOLCANO=ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ φέρνοντας μας ευεργετική φωτιά(υπεραιμία) για να επιτευχθεί μια αγαλματένια και λεία όψη!

Σε λίγες μόνο αγωγές το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, μειώνονται οι πόντοι και η κυτταρίτιδα!
Η πιο γρήγορη μέθοδος ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ!
Απόλυτα ασφαλής με φυτικά εκχυλίσματα και εντυπωσιακά αποτελέσματα!!!

Τhema body detoxing

Η επαγγελματική αποτοξινωτική και αναζωογονητική θεραπεία σώματος είναι σημαντική και κρίσιμη προπαρασκευαστική διαδικασία πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία σώματος διότι συμβάλει στην ενίσχυση και την αποτελεσματικότητα της. Ο καθαρισμός και η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη μετάβαση διότι η συσσώρευση τοξινών και περιβαλλοντικών ρύπων αφήνουν στο δέρμα μια συνεχή διαδικασία αντιδραστικότητας επιβραδύνοντας έτσι την δράση των συστατικών της θεραπείας

Ενεργεί δραστικά για :

  • Εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών
  • Παγίδευση τοξικών μορίων
  • Φυσική άμυνα του δέρματος

Proellixe vibration

Το μοναδικό μηχάνημα παλμικών δονήσεων – ταλαντώσεων με το καινοτόμο σύστημα Viblollorage. Μόνο δέκα λεπτά ανά συνεδρία αρκούν για να έχουμε τα άριστα αποτελέσματα των παλμικών δονήσεων. Η χρήση του είναι απλή και απολαμβάνεις την άσκηση με λιγότερη προσπάθεια. Απλά ανεβαίνετε στην πλατφόρμα και νιώθετε σαν χιλιάδες μικροκύλινδροι να κάνουν μασάζ σε όλο σας το σώμα. Χωρίς μυϊκή πίεση κατακτάτε τον στόχο σας!

Μην το σκέφτεσαι είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Κάλεσε τώρα στο 2551 082798 για περισσότερες ακόμη πληροφορίες και κλείσε το πρώτο σου ραντεβού.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο