Αλεξανδρούπολη: Σωματεία συνεχίζουν τη συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς λαούς Τουρκίας και Συρίας

Εργατικά σωματεία συνεχίζουν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Όπως ανακοινώνουν σε ανακοίνωσή τους, τις προηγούμενες μέρες με τη συμμετοχή αντιπρόσωπων των σωματείων μας παραδόθηκαν οι πρώτοι 100 τόνοι υλικής αλληλεγγύης των ταξικών συνδικάτων της χώρας μας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.
Η συνεισφορά των εργαζόμενων, των φοιτητών, των μικρών μαθητών και γενικά του λαού της Αλεξανδρούπολης ήταν μεγάλη! Όλοι τους ένιωσαν συγκίνηση και περηφάνια!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους συλλόγους της πόλης μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης καθώς θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και νέα αποστολή ανθρωπιστικού υλικού.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια να παραδοθεί με ασφάλεια και ταχύτητα το ανθρωπιστικό υλικό απευθείας στους ανθρώπους που βασανίζονται αυτές τις μέρες στην Τουρκία, να εξασφαλίσουμε δηλαδή πως η προσφορά του λαού μας δεν θα παραπέσει αλλά θα φτάσει έγκαιρα εκεί που πρέπει. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της κατάστασης στη Συρία γίνεται αντίστοιχη προσπάθεια για να φτάσει ανθρωπιστικό υλικό και στον συριακό λαό, για την ανακούφιση των πληγέντων.

Συγκεντρώνουμε υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Συγκεκριμένα:

  • Κουβέρτες – μπουφάν
  • Πάνες ενηλίκων / μωρών, Σερβιέτες
  • Απορρυπαντικά ρούχων
  • Ορούς
  • Γάζες
  • Χανζαπλαστ
  • Είδη ατομικής υγιεινής

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ)
Σημείο και ώρες παράδοσης υλικών
Ισόγειο Εργατικού Κέντρου Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 372, Αλεξανδρούπολη)
▪ Τετάρτη 1/3/2023, 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.
▪ Παρασκευή 3/3/2023, 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο