Άκυρη η σύσκεψη προέδρων-βουλευτών για το Φυλάκιο λόγω της πρότασης μομφής

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο Σύσκεψη των 44 κοινοταρχών Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου με τους βουλευτές του Έβρου, ακυρώνεται τελικά εξαιτίας της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι βουλευτές του Έβρου κλήθηκαν να απαντήσουν στους προέδρους “με ειλικρίνεια και σαφήνεια από την πιο μικρή λεπτομέρεια έως το πιο περίεργο ερώτημα“, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός τους Γιώργος Καραμπατζάκης στο Εβροσκόπιο, σε ευρεία σύσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 29/1 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

Σε νέα επικοινωνία του Ράδιο Έβρος με τον κ. Καραμπατζάκη, γνωστοποιήθηκε πως τελικά η εν λόγω σύσκεψη ακυρώνεται, εξαιτίας της παραμονής των βουλευτών στην Αθήνα για τη συμμετοχή τους στην τριήμερη συζήτηση στη βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης.

“Δεν υπάρχει κανένα λόγος να συναντηθούμε μόνο οι πρόεδροι, χωρίς να έχουμε τους βουλευτές να μας δώσουν απαντήσεις“, σχολίασε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής των Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, που συστάθηκε για να συντονίσει τις δράσεις κατά της επέκτασης των δομών στο ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ του Φυλακίου.

radioevros.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο