Αύξηση εισακτέων σε τέσσερα από τα έξι τμήματα του ΔΠΘ που λειτουργούν στον Έβρο

Αύξηση εισακτέων σε τέσσερα από τα έξι τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που λειτουργούν στον Έβρο, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, που έδωσε τον αναλυτικό πίνακα για τον αριθμό εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανά Πανεπιστήμιο και ανά πανεπιστημιακό τμήμα, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2021-2022).
Πρόκειται για τα τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας-Διαχείρισης Περιβάλλοντος που λειτουργούν στην Ορεστιάδα, για το τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και το Παιδαγωγικό, που λειτουργούν στην Αλεξανδρούπολη.
Ειδικότερα, για το Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός των εισακτέων αυξάνεται σε 350 (από 272 που ήταν πέρυσι), για το Δασολογίας-Διαχείρισης Περιβάλλοντος σε 232 (από 195), για το Προσχολικής Εκπαίδευσης σε 238 (από 210) και για το Παιδαγωγικό σε 240 (από 221).
Αμετάβλητος παραμένει ο αριθμός των εισακτέων για την Ιατρική και το τμήμα Μοριακής Βιολογίας-Γενετικής, που επίσης λειτουργούν στην Αλεξανδρούπολη, στα οποία θα εισαχθούν 135 και 137 νέοι φοιτητές, αντίστοιχα.
Όσον αφορά τη Νοσηλευτική του Διδυμοτείχου, που και το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος θα λειτουργήσει ως τμήμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου, οι εισακτέοι θα είναι 128, όσοι, δηλαδή, ήταν και πέρυσι.
ert.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο