10 Ιδέες Στολισμού για το Σπίτι της Νύφης

Πριν φτάσουν στην εκκλησία, νύφη και γαμπρός, έχουν να περάσουν πολλές ώρες ο καθένας στο σπίτι του, να ετοιμάζεται με τους αγαπημένους του. Άλλον τον ξυρίζουν οι φίλοι του, άλλη γράφει στα παπούτσια της τις ανύπαντρες. Πολλές όμορφες στιγμές και φωτογραφίες θα βγουν εκεί γι’ αυτό θα πρέπει να στολίσετε κατάλληλα και το σπίτι. Τη διακόσμηση στην εκκλησία και τη δεξίωση την έχουν αναλάβει επαγγελματίες. Στο σπίτι μπορείτε να αναλάβετε δράση μόνοι σας και να πειραματιστείτε με τη διακόσμηση!

  1. Τούλι, λινάτσα και οργάντζα

Τρία υλικά με τα οποία μπορείτε να στολίσετε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Τη σκάλα, τα μπαλκόνια, τα έπιπλα στο εσωτερικό του σπιτιού αλλά και στον κήπο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ακόμα και το τραπεζομάντηλο στο τραπέζι με συνθέσεις από τούλι και λινάτσα. Όλα στο σπίτι θα πάρουν την εορταστική ατμόσφαιρα που τους αρμόζει.

  1. Μπαλόνια

Τα μπαλόνια είναι ένα από τα στοιχεία που δε λείπουν από τις καλύτερες εορταστικές περιστάσεις και φυσικά ο στολισμός σπιτιού για γάμο δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείτε να βρείτε μπαλόνια ειδικά για γάμο με αντίστοιχα μηνύματα για να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις σε eshop όπως το balloon.gr. Μπορείτε να τα ντύσετε με τούλι και λουλούδια ώστε να αποκτήσουν ρομαντική διάθεση. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάστε να τα φουσκώσετε με μίνι φιάλες ήλιον ώστε να πετάνε. Αν δεν τα καταφέρετε θα καταλήξετε να γελάτε όλοι μαζί αλλάζοντας φωνές!

  1. Λουλούδια

Τα αληθινά φρέσκα λουλούδια μεταδίδουν στο χώρο μια θετική ενέργεια και αποτελούν ιδανική προσθήκη για το σπίτι κάθε μέρα, πόσο μάλλον για τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας. Επιλέξτε απλά χρωματικά μοτίβα, στολίστε όλα τα δωμάτια με αυτά και σκορπίστε μεθυστικές μυρωδιές σε όλο το σπίτι!

  1. Στεφάνι στην πόρτα

Προϊδεάστε τους αγαπημένους σας αλλά και τους γείτονες για τη γιορτή που λαμβάνει χώρα στο σπίτι σας. Δημιουργήστε ένα στεφάνι με λουλούδια και τούλι και τοποθετήστε το στην είσοδο για να καλωσορίσεις τους καλεσμένους με τη σωστή διάθεση!

  1. Διακοσμητικά

Προσθέστε στις αγαπημένες σας γωνιές ξύλινα διακοσμητικά γάμου, λευκές ροζέτες ή pom pom ή χειροποίητες κατασκευές. Mr & Mrs ξύλινο διακοσμητικό με γκλίτερ, πινακίδα Bride’s Room ή Groom’s Room έξω από το δωμάτιο της προετοιμασίας και ό,τι άλλο φαντάζεστε!

  1. Κεράκια

Τα κεριά μπορούν πάντα να συμπληρώσουν αρμονικά ένα ρομαντικό στολισμό σπιτιού. Μια προσεγμένη διακόσμηση με αρωματικά κεριά μπορεί να αναδείξει το χώρο και να τον κάνει πιο ζεστό. Στο στολισμό του σπιτιού για γάμο επιλέξτε κεριά μεγάλου μεγέθους σε συνδυασμό με φαναράκια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, στολίστε με κεράκια τον κήπο και το μπαλκόνι.

  1. Πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα προσδίδουν πάντα μια παραπάνω λάμψη και μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων στον ουρανό. Για την ημέρα της δεξίωσης το έχετε αφήσει σε επαγγελματίες. Για την παραμονή και το στρώσιμο του κρεβατιού όμως ή τις γαμήλιες ετοιμασίες μπορείτε να αναλάβετε δράση εσείς! Αφήστε κάποιον φίλο ή συγγενή που «το ‘χει» με αυτά, να κάνει τις προηγούμενες ημέρες του γάμου πιο λαμπερές. Τηρώντας τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης είναι νόμιμα και ασφαλή και μπορούν να προσφέρουν έξτρα χαμόγελα στραμμένα στον ουρανό!

  1. Στικάκια Photobooth

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά σε βάζα αλλά και την κατάλληλη στιγμή μπορούν να «μπουν» στις φωτογραφίες σας και να τις κάνουν πιο χαρούμενες και αστείες!

  1. Φαναράκια Ευχών

Ιπτάμενα φαναράκια όπου ο καθένας απελευθερώνει το δικό του στον ουρανό κάνοντας μια ευχή. Ο ουρανός γεμίζει μαζί με τις ψυχές των αγαπημένων που έχουν μαζευτεί.

  1. Γλυκίσματα

Πέρα από τα φαγητά που θα έχετε ετοιμάσει προς τιμήν των καλεσμένων σας, βάλτε σε διάφορες γωνιές του σπιτιού μπολ με κουφέτα, σε διάφορες γεύσεις. Και μην ξεχάσετε να προειδοποιήσετε τους καλεσμένους ο αριθμός των κουφέτων που θα παίρνουν να είναι πάντα μονός!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του