Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του περιφερειακού της Αλεξανδρούπολης

Σε εξέλιξη οι εργασίες σύνδεσης της οδού με τη λεωφόρο Μάκρης. Προσοχή από τους οδηγούς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην –πραγματικά- τελική ευθεία μπαίνει ο περιφερειακός της Αλεξανδρούπολης, με την έναρξη των εργασιών σύνδεσής του με τη Λεωφόρο Μάκρης, και στα δύο ρεύματα, από και προς Χιλή. Με την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών, ο δρόμος θα μπορέσει να επιτελέσει στο 100% τον σκοπό δημιουργίας του, που δεν είναι άλλος από την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης.\

έργα

Οι εργασίες λαμβάνουν χώρα επί της Λεωφόρου Μάκρης και η περιοχή εργοταξιακής σήμανσης εκτείνεται από τη διασταύρωση με την οδό Κουταβού έως και τον κόμβο του καταστήματος Lidl και στα δύο ρεύματα. Περίπου στο ύψος που συναντιούνται οι δύο οδοί θα κατασκευαστούν φωτεινοί σηματοδότες που θα εκτρέπουν την κυκλοφορία προς τον περιφερειακό.

Στην πρώτη φάση της εργοταξιακής σήμανσης, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας της αριστερής λωρίδας και εξυπηρέτησή της από τη δεξιά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στη δεύτερη φάση, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας της δεξιάς λωρίδας και εξυπηρέτησή της από την αριστερή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών εκτιμάται περίπου στον ένα μήνα.

περιφερειακός

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του