Ο Κολομβιανός Γουίλιαμ Ρεστρέπο στην Ορεστιάδα

Τον πρώτο του ξένο απέκτησε η Ορεστιάδα, ανακοινώνοντας τον Κολομβιανό Γουίλιαμ Αλεξάντερ Λουκούμι Ρεστρέπο (William Alexander Lucumi Restrepo).
Ο 22χρονος ακραίος είναι η δεύτερη μεταγραφή της Ορεστιάδας (Διαμαντίδης ο πρώτος) και είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός συνόρων. Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας υποδέχεται και το 2ο μεταγραφικό του απόκτημα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο δίμετρος ακραίος παίκτης της Εθνικής Κολομβίας William Alexander Lucumi Restrepo έρχεται στην ομάδα μας για να καταπλήξει το απαιτητικό και γνώστη του βόλλευ φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας με τις άριστες επιδόσεις του.

Επιστροφή Διαμαντίδη στην Ορεστιάδα

Για 3η φορά στη καριέρα του ο Βαγγέλης Διαμαντίδης επιστρέφει στην Ορεστιάδα. Οι εβρίτες παρά το θέμα που προέκυψε με τον Σουηδό Φρέντικ Γκούσταφσον, αυτό δεν τους εμπόδισε από το να υπογράψουν με τον Έλληνα ακραίο.
Ο Διαμαντίδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ορεστιάδα το 2008 όπου έκατσε ένα χρόνο, για να επιστρέφει και για 2η φορά το 2013. Η ανακοίνωση:
Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλωσορίζει με μεγάλη τιμή τον δικό μας εξαίρετο ακραίο παίκτη Βαγγέλη Διαμαντίδη. Μετά από από ένα χρόνο απουσίας, ο άσσος του γηπέδου επιστρέφει στη γενέτειρά του υποσχόμενος έναν «καυτό χειμώνα» γεμάτο νίκες για την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας.

Δηλώσεις Ριζόπουλου για Ηρακλή και Ορεστιάδα

Δηλώσεις σε μέσο της Θεσσαλονίκης έκανε ο Δημήτρης Ριζόπουλος για τη νέα του ομάδα τον Ηρακλή λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η απόφαση για μένα ήταν εύκολη, κατά δεύτερον, η πρόταση μου φέρνει χαρά και ικανοποίηση που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Ηρακλή. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και από τη στιγμή που διοίκηση και προπονητής έδειξαν από την αρχή το ενδιαφέρον τους, ήταν πιο εύκολο για μένα να πω το “ναι”» για να συμπληρώσει «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Ορφανό που έδειξαν εμπιστοσύνη σε εμένα. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να καταφέρει τους στόχους της. Από την μεριά μου βλέπω μια σοβαρή διοίκηση που κάνει σωστές κινήσεις ώστε να τραβήξει τον κόσμο, ενώ με αυτές τις κινήσεις που κάνει, ο κάθε αθλητής θα πει το “ναι” πιο εύκολα».

Σχολιάζοντας την πρώην του ομάδα και τα όσα έζησε στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας ανέφερε:
«Η Ορεστιάδα είναι μια ομάδα που ο κόσμος είναι δίπλα της, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα είναι τα χρέη, οπότε η αποχώρηση μου ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους. Μου οφείλουν αρκετά χρήματα οπότε θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση μου. Εγώ είμαι επαγγελματίας, παίζω βόλεϊ, αγαπάω την ομάδα μου και θέλω οι συνθήκες στις οποίες εργάζομαι να είναι ιδανικές για το πρόσωπο μου».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr