Επίσκεψη της Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη στον Έβρο για τις προσφυγικές ροές

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου, όπου έφθασαν με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ πετώντας παράλληλα στην συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγου Ανδρέα Αποστολόπουλου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, Ταξιάρχου Πασχάλη Συριτούδη, του Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικού Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη και Διοικητών Υπηρεσιών παρουσιάστηκε  ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την ευρύτερη περιοχή του Έβρου σε σχέση με τα σύνορα της χώρας και κατ’ επέκταση της Ε.Ε.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στις προκλήσεις  που αντιμετωπίζει  η Ελληνική Αστυνομία όσον αφορά στην ασφάλεια των συνόρων και τη διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Επισήμανε, τέλος, στο σοβαρό ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. η οποία με επαγγελματισμό και ευαισθησία ανταποκρίνεται στο σύνθετο έργο της.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr