Χωρίς την Μπεσίκτας το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης έλαβε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά αιφνιδιαστική επιστολή από την Besiktas με την οποία «εξηγούσε» τους λόγους που δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης άμεσα ενημέρωσε τους συνδιοργανωτές και τις συμμετέχουσες αποστολές, ενώ ανταπαντώντας στην επιστολή της   Besiktas σημείωσε ότι εύχεται να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν στο σωματείο και στη γείτονα χώρα.

Θέμα τιμωρίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA και των Εθνικών Ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου Ελλάδος και Τουρκίας δεν θα προκύψουν για την ομάδα της Besiktas γιατί  η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης δεν προτίθεται να καταγγείλει την αποχώρηση της. Ενέργεια που θα ήταν αντίθετη με τη φιλοσοφία του Ομίλου και της μελλοντικής συνεργασίας που επιθυμούν τα δύο αθλητικά σωματεία να έχουν.

Ποιά είναι η θρακιώτισσα προπονήτρια που βρίσκεται στην  τεχνική ηγεσία  της Μεικτής Θράκης;

Η Βίκυ Περιβολοπούλου είναι η προπονήτρια που θα την ήθελε κάθε ομάδα. Στο πρόσωπο της ο πρόεδρος του Α.Ο. Θράκης βρήκε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά  μιας αξίας  τεχνικού, για να κάνει το όνειρο –ελληνικά δεδομένα– πραγματικότητα. Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή δόθηκε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο για να προχωρήσει στη χώρα μας, χρειάζεται να απαγκιστρωθεί και να σταματήσει να είναι πάρεργο του αντρικού ποδοσφαίρου (Διοικητικό και Τεχνικό Επίπεδο). Ένα μήνυμα μου εκφράζεται σημειολογικά και στη φανέλα της Μεικτής.  Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητη διοίκηση – Ένωση Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Η Ευρυδίκη ή Βίκυ, όπως την ξέρουμε, γεννήθηκε το 1980.  Από το 1993 ως σήμερα αγωνίζεται με την ομάδα της Ροδόπης ’87. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι  στη θέση της προπονήτριας της ομάδας. Από το 1993 ως το 2004 η ομάδα αγωνιζόταν στην Α Εθνική Κατηγορία. Κέρδισε την άνοδο πάλι το έτος 2007 σε αγώνα μπαράζ κατακτώντας τη 2η θέση του ομίλου της. Το 2013-14 κέρδισε το πρωτάθλημα του ομίλου της στη Γ Εθνική και την άνοδο στη Β Εθνική. Είναι  κάτοχος UEFA C και προπονήτρια των ακαδημιών της Ροδόπης ’87. Συμμετείχε σε αγώνες εθνικών ομάδων νεανίδων και γυναικών τα έτη 1997,1998. Συμμετείχε στο 1ο Βαλκανικό Τουρνουά ως   παίκτρια και αρχηγός της Μεικτής Θράκης. Από το Φεβρουάριο του 2017  έχει αναλάβει τη Μεικτή Θράκης  ως  προπονήτρια της ομάδας. H ομάδα συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της πόλης Στρώμνιτσας (Fyrom). Μεγάλη τιμή αποτελεί η βράβευση της ομάδας της Ροδόπης 87 και της ίδιας  από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κ Θράκης το Μάρτιο του 2017 την ημέρα της γυναίκας, για την προσφορά της  στον γυναικείο αθλητισμό.

Η προπονήτρια της Μεικτής Θράκης

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο