Τα ονειρικά τοπία του Άκη Αγγλιά

Έναν ακόμη ύμνο στην αγαπημένη του Αλεξανδρούπολη αποτελεί η νέα έκθεση ζωγραφικής του γνωστού δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Άκη Αγγλιά, η οποία εγκαινιάστηκε την Παρασκευή και θα φιλοξενείται μέχρι τις 19 Μαΐου στο Νομαρχείο.

Το ζωγραφικό στυλ του Άκη Αγγλιά θα μπορούσε να είναι φίλτρο στο ιδιαίτερα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, instagram, που σαρώνει στα social media και να ομορφαίνει όλες μας τις φωτογραφίες. Στην έκθεση, με τίτλο «Αλεξανδρούπολη κ.α.», πέρα από την ‘πρωταγωνίστρια’, “guest” εμφανίσεις πραγματοποιούν και άλλες πόλεις, με τους δρόμους, τα φώτα, τους ανθρώπους, τις εποχές τους. Η Αλεξανδρούπολη, όμως, είναι αυτή που κυριαρχεί, με το Φάρο, το λιμάνι, τα ηλιοβασιλέματά της, την ξεχωριστή της ατμόσφαιρα που κάθε φορά αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο ο ζωγράφος στον καμβά, καταφέρνοντας να μιλήσει στην ψυχή του κόσμου, που, ειδικά στις μέρες μας, διψά για ομορφιά.

Ο δημιουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποδοχή και τα σχόλια του κοινού, που όλα αυτά τα χρόνια, σταθερά, βρίσκεται στο πλευρό του. Κάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση, για να ξεφύγει, έστω και για λίγο, από όλο αυτό που ζούμε και να ανοίξει η καρδιά και η ψυχή του. «Τα πολύ καλά σχόλια που ακούω κάθε φορά με γεμίζουν ικανοποίηση. Η αγάπη για την πόλη μου είναι γνωστή και προσπαθώ, όσο μπορώ να δώσω κάτι και να ανεβάσω την εικόνα της», είπε ο καλλιτέχνης.

 

 

1 Σχόλιο

  • ΔΗΜΟΤΗΣ
    Posted 24 Μαΐου 2017 17:33 0Likes

    Αν ητανε και λιγο φθηνα τα εργα τι καλα που θα ηταν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του