Σε στάση αναμονής ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Κώστας Μαυρίδης

Στάση αναμονής τηρεί ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου Αλεξανδρούπολης Κώστας Μαυρίδης. Μετά την παραίτησή του, η οποία, όπως έχει πει, του ζητήθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε δύο φορές στις εκλογές του 2010 και του 2014.

Ωστόσο, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, δεν έγινε απολύτως καμία αναφορά στο θέμα, με τον ίδιο να λαμβάνει κανονικά τη συνηθισμένη θέση του στο τραπέζι της συνεδρίασης. Μιλώντας στη «ΓΝΩΜΗ» χθες, σημείωσε πως δεν έχει ακόμη λάβει την οριστική του απόφαση, χωρίς να αποκλείει τίποτα, ενώ ανέφερε πως τηρεί στάση αναμονής, ενόψει κάποιων εξελίξεων που, όπως είπε, έχουν προκύψει.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, σε συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες», το θέμα συζητήθηκε εκτενώς, μεταξύ των κκ. Λαμπάκη και Μαυρίδη, σε βαρύ κλίμα και δίχως να λείπουν οι εντάσεις. Το θέμα της πιθανής ανεξαρτητοποίησης του κ. Μαυρίδη αποτελεί ‘κόκκινο πανί’ για τη δημοτική αρχή, αφού ακούγεται πως ζητήθηκε από τον πρώην αντιδήμαρχο, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει, να παραδώσει την έδρα του και να μην παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του