Παιδικό θέατρο «Ο βασιλιάς των λιονταριών»

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα με τις θεατρικές παραστάσεις του, Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια, Ο Λαγός & η Χελώνα (Μύθοι του Αισώπου),συνεχίζει με συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του από το 2009 και έρχεται για 7η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρες 11.30 & 17.30 θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης η παράσταση «ο βασιλιάς των λιονταριών», για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή & απόδοση για παιδιά!!!

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ»

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών. Ο Βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχο του. Έτσι στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα του Δάσους για να μαζευτούν και να επιλέξουν τον διάδοχό του.

Τα ζώα πρέπει να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες για να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και παράλληλα την θέση του Βασιλιά. Έτσι λοιπόν μαζεύονται, ο Γάιδαρος, ο Λύκος, η Χελώνα, ο Πελαργός, η Μαϊμού, η Αλεπού, ο Κόκορας, η Κουκουβάγια, & ο Λαγός. Τι θα γίνει όμως όταν τα ζώα έρθουν αντιμέτωπα? Θα αγωνιστούν δίκαια? Θα τηρήσουν τους κανόνες? Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος Βασιλιάς? Ένα είναι σίγουρο, πως το δάσος δεν πρέπει να μείνει χωρίς βασιλιά!!!

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί

Νίκος Τσιαντές, Κωνσταντίνα Νικηφοράκη, Στέλιος Καραγεωργίου, Ηρα Δαμίγου, Άρης Πλιός
Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΜΙΜΗΣ ΚΑΠΕΡΔΟΣ
Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ
Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
Μουσική Επιμέλεια: ΧΡΥΣΑ ΚΑΖΑΚΟΥ
Κινησιολογία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Προπώληση: 7€ – Ταμείο: 9€ (από 2 ετών & άνω)
*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο