Μια βραδιά γεμάτη Εθνικό και βόλει

Σε μια λαμπρή βραδιά γεμάτη Εθνικό, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρουσίασε τους αθλητές της για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και τη φανέλα με την οποία θα μάχεται στους αγώνες της φετινής σεζόν.

Η όμορφη και σε πρότυπο μεγάλων συλλόγων, εκδήλωση παρουσίασης του νέου Εθνικού έγινε στο SoHo Absolutely Fabulous μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και σε οικογενειακή ατμόσφαιρα δίνοντας το σύνθημα για μια χρονιά γεμάτη νίκες και επιτυχίες.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Έλενα Σώκου, αφού παρουσίασε μέσα από εντυπωσιακά βίντεο το προφίλ του ιστορικού τμήματος του Εθνικού, και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αποτελεί , όχι άδικα, τον καλύτερο πρεσβευτή του αθλητισμού και όχι μόνο, της Αλεξανδρούπολης, παρουσίασε έναν – έναν τους αθλητές του ρόστερ της ομάδας οι οποίοι παραλάμβαναν την φανέλα τους, παρουσία του τεχνικού τιμ Σάκη Μουστακίδη και Γιώργου Παπάζογλου.

Μια βραδιά γεμάτη Εθνικό και βόλει

«Έγινε πολύ καλή δουλειά, προετοιμαζόμαστε σκληρά, και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ζητώ από όλους να στηρίξετε αυτά τα παιδιά. Θέλω να πω στους αθλητές μου, να ζήσουν τη στιγμή, να νιώθουν ότι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, να τους πω συγγνώμη αν κάποιες φορές γίνομαι σκληρός στις προπονήσεις» ήταν τα λόγια του κου Μουστακίδη στο χαιρετισμό του. Ο ίδιος έδωσε τον λόγο εκ μέρους των αθλητών, στο γούρι του, όπως είπε, τον Γρηγόρη Κοντοστάθη, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει η ομάδα μια πολύ καλή χρονιά και κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο «να γεμίζει το γήπεδο, φέτος που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από άλλες χρονιές».

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Χατζησταύρου, ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν ηθικά και οικονομικά τις προσπάθειες του συλλόγου και ζήτησε από την τοπική κοινωνία και τους επιχειρηματίες να σταθούν στο πλευρό της ομάδας βόλει που θα επιδιώκει να συνεχίζει να κάνει τους Αλεξανδρουπολίτες υπερήφανους.
Συμπαραστάτες των προσπαθειών του Εθνικού δήλωσαν ο Κώστας Γκοτσίδης, δημοτικός σύμβουλος και εκ των άμεσων συνεργατών του Δημάρχου Αλεξ/πολης και ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Παρόντες στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης, όλο το ΔΣ του τμήματος βόλεϊ, οι πρώην πρόεδροι του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης και Γιάννης Τζίμας αλλά και πολλοί φίλοι του Εθνικού.
Μια βραδιά γεμάτη Εθνικό και βόλει

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του