Θεατρικό δρώμενο μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών

Από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας. Όσοι πολίτες παρευρέθηκαν στην εν λόγω δράση ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχει το Συμβουλευτικό Κέντρο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μπροστά από το χώρο του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης θεατρικό δρώμενο αφιερωμένο στο κοινωνικό ζήτημα της βίας κατά των γυναικών. Η ιδέα υλοποιήθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, την Θεατρική Ομάδα «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ», καθώς και εθελοντές γυναίκες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Όσοι πολίτες παρευρέθηκαν στην εν λόγω δράση είχαν την ευκαιρία να αντικρύσουν από κοντά μερικά από τα ορατά σημάδια της βίας και να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχει το Συμβουλευτικό Κέντρο.

βία γυναικών

Οι άνθρωποι του κέντρου σημειώνουν ότι «νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Νίκο Ζερβόπουλο, Σκηνοθέτη για τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης και το προσωπικό του καταστήματος SEPHORA για την άψογη συνεργασία και για το μακιγιάζ των γυναικών που συμμετείχαν στο θεατρικό δρώμενο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως ανήκουν στις γυναίκες που δήλωσαν να συμμετέχουν εθελοντικά στη συγκεκριμένη δράση δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζουν το κοινωνικό φαινόμενο της έμφυλης βίας.*Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτρη Αλεξούδη για το φωτογραφικό υλικό εντός του Γραφείου του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του