«Βροχή» οι κλήσεις στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Διαρκείς είναι οι κλήσεις που βεβαιώνονται σε καθημερινή βάση, τόσο από την τροχαία, όσο και από τη δημοτική αστυνομία, κυρίως στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Οι περιπολίες έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, αφού η εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με πεζοδρομήσεις και μονοδρομήσεις, έχει φέρει μια μικρή αναστάτωση στην πόλη.

Χθες το πρωί, μέσα σε λίγα λεπτά, αστυνομικός της τροχαίας βεβαίωσε 3 παραβάσεις σε αυτοκίνητα που ήταν παράνομα σταθμευμένα επί της παραλιακής οδού. Στη συνέχεια, 3 δημοτικοί αστυνομικοί βρέθηκαν επίσης στο σημείο, προκειμένου να συνεχίσουν την περιπολία και να εντοπίσουν τυχόν άλλους παραβάτες.

Σημειώνεται πως από τη Δευτέρα τέθηκαν σε ισχύ οι νέες μονοδρομήσεις στην περιοχή της Απολλωνιάδας, δίχως να λείπουν οι παραβάσεις από οδηγούς που από συνήθεια συνεχίζουν να κυκλοφορούν με βάση τον παλιό ΚΟΚ. Σίγουρα θα χρειαστεί καιρός για να προσαρμοστούν όλοι στα νέα δεδομένα, με την ελπίδα ότι, εντωμεταξύ, δεν θα προκύψουν ατυχήματα.

Υπενθυμίζεται πως έχουν πεζοδρομηθεί και οι οδοί Κύπρου, Μπουμπουλίνας και Μπότσαρη, πάνω από το λιμάνι και το Φάρο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ρυθμίσεις που προβλέπονται στην κυκλοφοριακή μελέτη.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο