Αποκλεισμένη για ώρες η περιοχή των αθλητικών χώρων στην Αλεξανδρούπολη

Αποκλεισμένο για οδηγούς και πεζούς είναι από το μεσημέρι το οικοδομικό τετράγωνο του παλιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια το κτίριο.

Ειδικότερα στην οροφή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν σημεία που φαίνονται ετοιμόρροπα, γεγονός που τους ανησυχεί κάθε φορά που φυσάει, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τους αρμόδιους.

Έτσι, προς αποφυγή κάποιου ατυχήματος, η αστυνομία προχώρησε σε τοποθέτηση οδοφραγμάτων και κορδελών, ώστε να μη μπορούν οι οδηγοί που έρχονται από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας να κινηθούν προς το γήπεδο Φώτης Κοσμάς, αλλά και όσοι έρχονται από την οδό Τρωάδος να μην μπορούν να βγουν προς τον κεντρικό. Επίσης, από συνεργεία τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα στα παράθυρα του κολυμβητηρίου, ώστε να μην μπορεί κανείς να εισέλθει στο κτίριο.

Πέρα από αυτήν την περιοχή, και σε άλλα σημεία της πόλης δημιουργήθηκαν προβλήματα αλλά και ζημιές. Αρκετά δέντρα κατέρρευσαν, μεγάλα κλαδιά γέμιζαν δρόμου, ενώ ένας κορμός δέντρου προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο επί της Παλαιολόγου.

Κική Ηπειρώτου

Ενας κορμός δέντρου προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο επί της Παλαιολόγου.

 

 

 

 

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο