Ανακοινώθηκε ακινησία του ΣΑΟΣ ΙΙ για γενική επισκευή

Στο φάσμα του κινδύνου να μείνει χωρίς οχηματαγωγό πλοίο η Σαμοθράκη για μεγάλο διάστημα βρίσκεται το νησί καθώς η εταιρεία SAOS FERRIES ανακοίνωση την ακινησία του ΣΑΟΣ ΙΙ για γενική επισκευή από 6 Νοεμβρίου 2017 έως 6 Ιανουαρίου 2018.

Η εταιρεία γνωστοποιεί ότι έχει ενημερώσει το Υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασης.

Η ανακοίνωση:

H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι επί δωδεκαετία το ΣΑΟΣ ΙΙ δεν επέρχεται σε προγραμματισμένη ετήσια ακινησία για την υλοποίηση εργασιών συντήρησης και επισκευών, παρά προβαίνει σε εμβαλωματικές επεμβάσεις προκειμένου να διατηρηθεί σε ολόκληρη τη διάρκεια του έτους η ακτοπλοϊκή σύνδεση της ακριτικής Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη και να καλύπτονται με επάρκεια οι ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.

Ωστόσο η έλλειψη της ετήσιας συντήρησης, για το ΣΑΟΣ ΙΙ, εγκυμονεί κινδύνους πρόκλησης σοβαρών βλαβών, όπως καταστροφή στροφάλου μηχανής, που θα οδηγούσε σε πολύμηνη ακινησία του και τη διόγκωση των ήδη οξυμένων προβλημάτων του νησιού.
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων η SAOS FERRIES α) έχει δηλώσει την ακινησία του πλοίου ΣΑΟΣ ΙΙ για την χρονική περίοδο από 6 Νοεμβρίου 2017 έως 6 Ιανουαρίου 2018 για την υλοποίηση γενικής επισκευής, β) έχει ενημερώσει το Υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του