Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία τη Δευτέρα 30/01

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στα σχολεία, αύριο, 30/1, εορτή των Τριών Ιεραρχών, όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται:

Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορονοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)».

Κλειστά τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Αντίθετα, κλειστά θα μείνουν αύριο, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών καθώς γι’ αυτά εξακολουθεί να ισχύει κοινή υπουργική απόφαση του 2016. Σύμφωνα με την εν λόγω υπουργική απόφαση, η ημέρα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών αποτελεί αργία για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.

dikaiologitika.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο