efhmerida1

Θρήνος στην Ξάνθη: Εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο 16χρονοι που αγνοούνταν

Τα ίχνη των δύο ξαδελφιών χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στην Ξάνθη.

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην Ξάνθη από το απόγευμα της Κυριακής.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Η αναζήτηση των δύο παιδιών έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς τους ανθρώπους που τους αναζητούσαν. Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να εντοπίστηκαν νεκροί σε δύσβατη περιοχή στην πόλη της Ξάνθης. Οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου τους διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ανήλικοι, εξαφανίστηκαν στις 06/07/2025, απογευματινές ώρες, από την Ξάνθη. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς τους, καθώς υπήρχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο.

To “Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

 

dnews.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr