Θρήνος για τα παιδιά και και καταστροφές στη Σάμο

Εναν σεισμό που στοίχισε την ζωή σε δύο νέα παιδιά τα οποία καταπλάκωσε τοίχος από ένα ετοιμόρροπο σπίτι, την ώρα που περνούσαν στο δρόμο, ενώ την ίδια ώρα άφησε 19 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Στο νησί οι κάτοικοι πέρασαν τη νύχτα έξω από τα σπίτια τους και μακριά από την παραλιακή ζώνη, καθώς οι μετασεισμοί συνεχίζονταν όλη νύχτα.

Ο σεισμός άφησε πίσω του δύο θύματα στη Σάμο καθώς δύο νεαρά παιδιά καταπλακώθηκαν από τοίχο ενός σπιτιού, την ώρα που γύριζαν από το μάθημά τους. Πρόκειται για ένα αγόρι 15 ετών και μία φίλη του, επίσης μαθήτρια, 17 ετών, με τραγική φιγούρα τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος είναι δημοσιογράφος στο νησί και πριν μάθει τα δυσάρεστα νέα, κάλυπτε με ρεπορτάζ την κατάσταση στη Σάμο από τον σεισμό.

Με ανάρτησή του αργότερα, ο δημοσιογράφος και πατέρας του παιδιού, Αλέξης Κομνηνός, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον γιο του, Αρη, μαζί με την φίλη του, Κλαίρη, που τόσο πρόωρα και άδικα «έφυγαν» από την ζωή.

Η κατάσταση στο νησί μετά τον κύριο σεισμό ήταν αποκαρδιωτική καθώς σύμφωνα με τον ΓΓ του υπουργείου Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ζημιές σε περίπου 100 κτίρια.

«Είναι 50 με 100 τα κτίρια που έχουν υποστεί ζημιές σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση που έχουμε κάνει. Σοβαρές είναι οι ζημιές στον μητροπολιτικό ναό στο Καρλόβασι», ανέφερε το πρωί στο Open.

iefimerida.gr

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο