Τα νέα πρόσωπα στο ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης

Το πρόγραμμα προβολών για το Νοέμβριο                

Νέα πρόσωπα εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης. Μετά τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, οι εκλεγέντες στο νέο ΔΣ είναι (με αλφαβητική σειρά):

Γκόστια Μαρία

Γραμματοπούλου Ειρήνη

Καραμήτρου Στέλλα

Μιχαηλίδης Σιδέρης

Παπαδοπούλου Αλίκη

Παρωτίδης Αλέξανδρος

Τερζούδη Σοφία

 

Οι προβολές του Νοεμβρίου

Γνωστοποιήθηκαν οι ταινίες που θα προβληθούν μέσα στο Νοέμβριο, σε συνεργασία μ τις πρεσβείες της Ισπανίας και της Αργεντινής: 

Δευτέρα 15/11 στις 20:15 & Τρίτη 16/11 στις 21:30

Η Μαρία και οι άλλοι (Ισπανία 2016)

Σκηνοθεσία : Nely Reguera

Είδος : Δράμα, Κωμωδία

Διάρκεια : 92’

Από τότε που πέθανε η μάνα της, η Μαρία προσέχει τον πατέρα και τα αδέλφια της. Είναι υπεύθυνη και ελέγχει τα πάντα, υπήρξε πάντα ο πυλώνας της οικογένειας και νοιώθει περήφανη γι’ αυτό. Έτσι, όταν ο πατέρας της ανακοινώνει ότι παντρεύεται την συμπαθή νοσοκόμα του, Κατσίτα, η Μαρία βλέπει τον κόσμο της να διαλύεται. Είναι η ώρα να τολμήσει να ζήσει τη δική της ζωή.

 Δευτέρα 15/11 στις 22:00

Αίσθηση Πιατσόλα (Αργεντινή 2018)

Σκηνοθεσία : Pablo Rho

Είδος : Μουσικό ντοκιμαντέρ

Διάρκεια : 70’

Mέσα από τις μαρτυρίες των Daniel Piazzolla, Laura Escalada, Horacio Ferrer, Daniel Binelli, Guillermo Bermúdez και Víctor Oliveros, η ταινία διηγείται την ιστορία του έργου και της προβολής του μεγάλου Αργεντινού μουσικού. Περιλαμβάνει ιστορικές ηχογραφήσεις και μαγνητοσκοπήσεις με τον ίδιο. Ένα ντοκιμαντέρ για τη μελαγχολία της μουσικής του πιο γνωστού παγκοσμίως Αργεντινού συνθέτη, που παρουσιάζει την προσωπικότητά του και συνδέει επεισόδια της ζωής του με συγκεκριμένα έργα του.

 

 Δευτέρα 22/11 στις 20:15 & Τρίτη 23/11 στις 21:30

Δεν ξέρω να λέω αντίο (Ισπανία 2017)

Σκηνοθεσία : Lino Escalera

Είδος : Δράμα

Διάρκεια : 97’

 Η Κάρλα λαμβάνει μια απροσδόκητη κλήση από την αδελφή της Μπλάνκα. Ο πατέρας τους, ο Χοσέ Λουίς, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και με τον οποίο έχει μια περίπλοκη σχέση, βρίσκεται σε τελικό στάδιο από ασθένεια. Την ίδια μέρα, παίρνει πτήση για την Αλμερία και ταξιδεύει στη μικρή του πόλη για να τον συναντήσει, στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας, στο οποίο ζει η αδελφή της με την οικογένειά της. Παρόλο που οι γιατροί του δίνουν λίγους μήνες ζωής, η Κάρλα αρνείται να το αποδεχτεί και ενάντια στη γνώμη όλων, αποφασίζει να τον μεταφέρει στη Βαρκελώνη για να τον θεραπεύσουν εκεί.

Γ.Π.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο