Συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης

Αρχίζουν και παλι οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Θέατρο. Την Δευτέρα 24/1 στις 20.15 & την Τρίτη 25/1 21.30 προβάλλει την ταινία «το ταξίδι» που αποτελεί την επίσημη πρόταση της Σουηδίας για τα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Τα όρια στα οποία μπορεί να φτάσει ή και να τα ξεπεράσει η μητρική αγάπη εξερευνά το εξαιρετικό αυτό κινηματογραφικό πορτρέτο μιας αμφιλεγόμενης γυναίκας, με την υπογραφή της πολλά υποσχόμενης σκηνοθέτιδας Αμάντα Κέρνελ.

Η Σουηδή Αμάντα Κέρνελ συνεχίζει την πολλά υποσχόμενη καριέρα της μετά την «Καταγωγή των Σάμι» χτίζοντας ένα τολμηρό, γεμάτο σασπένς πορτρέτο γύρω από μια μητέρα με πολλές πτυχές και εξίσου πολλές ατέλειες, το οποίο όχι μόνο συλλαμβάνει εξαιρετικά την υποβόσκουσα τοξικότητα που γεννιέται με τη διάλυση μιας οικογένειας, αλλά και τη διχασμένη ψυχολογία που μπορεί να έχει μια μητέρα όταν καλείται να επιλέξει ανάμεσα στα παιδιά της και ό,τι άλλο διαμορφώνει την ταυτότητά της

Παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Σάντανς και η επίσημη πρόταση της Σουηδίας για τα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, 2020

Παραγωγή: Λαρς Λίντστρομ, Εβα Ακεργκρεν

Σκηνοθεσία: Αμάντα Κέρνελ

Σενάριο: Αμάντα Κέρνελ

Φωτογραφία: Σοφία Ολσον

Μοντάζ: Αντερς Σκοβ

Μουσική: Κρίστιαν Αϊντνες Αντερσεν

Πρωταγωνιστούν: Ανε Νταλ Τορπ, Σβέριρ Γκούντασον, Εβα Μελάντερ

Διάρκεια: 94 λεπτά

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο