“Πηγαίνοντας δεν συνάντησα πάνω από δύο ελληνικά αυτοκίνητα! Όλα τα άλλα ήταν Βουλγαρικά, Τουρκικά, Ρουμάνικα” έγραψε η γνωστή ηθοποιός στα social
Στην Ξάνθη βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, με αφορμή τη νέα της σειρά – υπερπαραγωγή που ετοιμάζει με τίτλο «Madre – Μάνα». Η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός έσπευσε μάλιστα, μεταξύ άλλων, να αναφερθεί με εξαιρετικά όμορφα λόγια για την περιοχή, τη γαστρονομία της αλλά και τους ανθρώπους της, ενώ αποκάλυψε πως η Ξάνθη θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα της σειρά.
Η Μιμή Ντενίση συνάντησε τον δήμαρχο Ξάνθης, Στράτο Κοντό καθώς και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μιχάλη Τσέπελη, περιπλανήθηκε στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης ενώ επισκέφθηκε και την οικία του Μάνου Χατζιδάκι.
«Ξάνθη, μια από τις ομορφότερες παλιές πόλεις. Απίστευτα κτήρια, ατμόσφαιρα, άσε το φαγητό! Παρέα με τον δήμαρχο τον πολύ εμπνευσμένο Στράτο Κοντό και τον δραστήριο αντιδήμαρχο Μιχάλη Τσέπελη. Η Θράκη είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή της χώρας, σχεδόν αγνοημένη. Πολιτιστικά, ιστορικά, τουριστικά» σημείωσε η ίδια.
«Πηγαίνοντας δεν συνάντησα πάνω από δύο ελληνικά αυτοκίνητα! Όλα τα άλλα ήταν Βουλγαρικά, Τουρκικά, Ρουμάνικα κλπ. Έχει τόσες ομορφιές η Θράκη. Γιατί να την ξεχνάμε; Έτσι σκέφτηκα πως στην νέα μας σειρά στο Madre Μάνα πρέπει να γυρίσουμε και στην Ξάνθη και βρήκα θησαυρούς ! Το δε φαγητό με τα τοπικά εδέσματα στο εστιατόριο Παλαιά Πολις όπως το θυμόμουνα και ακόμα καλύτερο. Πραγματικά αξίζει να επισκεφτείτε την πόλη. Αλλιώς θα την δείτε στην οθόνη και θα ζηλέψετε» τόνισε η ίδια.
xanthinea.gr


