Στην νεοσύστατη Pre League δήλωσε συμμετοχή η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού

 Στην νεοσύστατη Pre League δήλωσε συμμετοχή το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού, προκειμένου να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού έλαβε ομόφωνα την απόφαση αυτή, που απομακρύνει τα «σκοτεινά» σενάρια που μιλούσαν ακόμη για παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα Θράκης, κάτι που θα σήμανε και αφανισμό από το βόλεϊκό χάρτη.

Μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου  του ερασιτέχνη, αφού στάθμισε τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί, μετά την αποχώρηση από τη Βόλεϊ Λιγκ και τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την νέα μορφή του πρωταθλήματος, έπειτα από συζητήσεις και επαφές, τα μέλη του κατέληξαν στην απόφαση , να είναι η Pre League η κατηγορία επανεκκίνησης του ιστορικού τμήματος του συλλόγου.

Μάλιστα ήδη προχώρησαν και σε συγκεκριμένες ενέργειες με επίσημη δήλωση συμμετοχής προς την ΕΟΠΕ και ότι άλλο απαιτείται. Πλέον είναι στο χέρι της Ομοσπονδίας να κάνει αποδεκτή τη συμμετοχή του Εθνικού, με τους ανθρώπους του να είναι σε αναμονή και για τυπικό της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, προπονητής θα είναι ο Γιώργος Ανδραβίζος, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη σεζόν και έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συζητήσεις με παίκτες για την συγκρότηση μιας ανταγωνιστικής ομάδας

  Γ. Πανταζίδης

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο