«Στη μάχη λοιπόν»… το ξεχωριστό μήνυμα του πρώην διοικητή του ΠΓΝΑ

Λίγο μόνο μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο ίδιος ήταν αυτός που ζήτησε να  μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να εργαστεί.

Άλλωστε, ο κ. Δημήτρης Αδαμίδης γνώριζε όσο λίγοι τις δυσκολίες και τα κενά στον οργανισμό υγείας του βορείου Έβρου και ιδιαίτερα στην ειδικότητά του στη παιδιατρική.

Ο κ. Αδαμίδης, άνθρωπος της προσφοράς  γεγονός που το αποδεικνύει έμπρακτα, πριν από λίγο, έδωσε μέσα από την σελίδα του στο διαδίκτυο το δικό του ηχηρό μήνυμα στην τοπική κοινωνία και τις αρμόδιες αρχές. Τόσο από την αισιόδοξη πλευρά του, όσο και για το επίμαχο θέμα των ελλείψεων σε υλικά και προσωπικό.

Ας το διαβάσουμε λοιπόν

«Επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, το κοινοποιώ αμέσως.
Μόλις πήρα δείγμα σε ύποπτο κρούσμα παιδιού στο Γ.Ν.Διδ/χου. Επιτέλους ο εξοπλισμός πλήρης για γιατρό και νοσηλευτή και ο χώρος διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που είχα κάνει πριν μία εβδομάδα όταν πήρα το πρώτο δείγμα. Δεν έχουμε βέβαια την προσέλευση που έχει το νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη, αλλά λογικά η προσέλευση θα αυξηθεί, ελπίζουμε να συνεχίσει ο εφοδιασμός μας με τα αναγκαία.

Νομίζω ότι ο Αν/τής Υπουργός Υγείας κάνει μεγάλο λάθος να λέει καθημερινά ότι τα νοσοκομεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και με υλικά και προσωπικό, καλύτερα να έλεγε την πραγματικότητα “υπάρχουν ελλείψεις καταβάλλουμε προσπάθεια να τις καλύψουμε…”. Με το να ωραιοποιεί τα πράγματα χάνει πλήρως την αξιοπιστία του και εξωθεί το προσωπικό να πιστεύει τα ακριβώς αντίθετα.

Στη μάχη λοιπόν!»

Γ.Π.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο