Σινέ Φλοίσβος Αλεξ/πολη – ραγδαία αύξηση στον αριθμό των θεατών σε καθημερινή βάση

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης (Κ.Λ.Α.) μας καλωσόρισε και φέτος το καλοκαίρι στο χώρο του δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Φλοίσβος», στο πάρκο δίπλα στο Δημοτικό Camping εγκαινιάζοντας την θερινή περίοδο προβολών την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Όλα αυτά είναι λίγο – πολύ γνωστά. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι αξιοπρόσεχτο την φετινή θερινή σεζόν είναι το πλήθος κόσμου που αγκάλιασε στην κυριολεξία το όλο εγχείρημα. Νέα παιδιά – μαθητές & φοιτητές ως επί το πλέιστον – αλλά και μεγαλύτεροι (το πιστό και αγαπημένο κοινό της Κινηματογραφικής Λέσχης) συρρέουν καθημερινά στις προβολές των ταινιών.

Όντας και η γράφουσα λάτρης του θερινού κινηματογράφου εν γένει και τακτική επισκέπτρια του “Σινέ Φλοίσβου” δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τη ραγδαία αύξηση στον αριθμό των θεατών σε καθημερινή σχεδόν βάση. Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 7/8 & Τρίτη 8/8 στην προβολή της εξαιρετικής ταινίας ” Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες” γινόταν πραγματικά το αδιαχώρητο. Ουρές ο κόσμος σε  σημείο που ορισμένοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, καθώς δεν επαρκούσαν οι θέσεις.

Σημειωτέον τα τραπεζοκαθίσματα φέτος έχουν πολλαπλασιαστεί και το ίδιο ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει και με τον κόσμο.

Πού οφείλεται αυτό; Στην προσεκτική επιλογή των ταινιών, την τιμή του εισιτηρίου που δεν έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και κυρίως στην χαλαρή ατμόσφαιρα που εξασφαλίζει ο υπέροχος κατάφυτος χώρος δίπλα στο Camping.

Ας φροντίσουμε όλοι – φορείς & κοινό – να κρατήσουμε ζωντανό τον υπέροχο και μοναδικό αυτό θεσμό του θερινού σινεμά!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του