Σε εθελοντική αιμοδοσία προτρέπει τους πολίτες η Περιφέρεια ΑΜΘ

 Δείτε σε ποια σημεία μπορείτε να προσφέρετε στον συνάνθρωπο

Με σκοπό να διασφαλιστεί η επάρκεια των αποθεμάτων αίματος κατά την περίοδο της πανδημίας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλεί τους πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και να στηρίξουν έμπρακτα τον κοινό αγώνα υπέρ της ζωής προσφέροντας αίμα.

Τον συντονισμό της πρωτοβουλίας έχει αναλάβει ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Κώστας Βενετίδης σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας και τα Νοσοκομεία των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

Για την αιμοδοσία οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στα σημεία, κατά τις μέρες και ώρες, που αναγράφονται αναλυτικά παρακάτω και να δικαιολογούν την κίνησή τους είτε με το λόγο Β4 στην έντυπη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ είτε με το λόγο 4 σε περίπτωση που επιλέξουν να στείλουν SMS. Και στις δύο περιπτώσεις ο λόγος είναι «Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη».

ΕΒΡΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:

Στο Κέντρο Αιμοδοσίας Δευτέρα – Παρασκευή το πρωί 08:30 – 14:30 και το απόγευμα Τετάρτη – Σάββατο – Κυριακή 17:30 – 20:30

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΤΖΑΒΕΛΑ 6):

Δευτέρα – Σάββατο 08:30 – 14:00

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ:

Στο Κέντρο Αιμοδοσίας Δευτέρα – Παρασκευή το πρωί 09:00 – 13:00, το απόγευμα 17:00 – 19:00 και Σάββατο – Κυριακή 09:00 – 12:00

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο