
Στα ορεινά της Ξάνθης οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν στους 6-8°C και στα ορεινά της Ροδόπης στους 7-9°C, ενώ στα ορεινά-ημιορεινά του Έβρου θα δείξουν 9-10°C. Στα βόρεια πεδινά του Έβρου θα διαμορφωθούν στους 11-12°C και στα ηπειρωτικά πεδινά Ξάνθης-Ροδόπης και στη Χρυσούπολη στους 9-11°C. Στα νοτιότερα πεδινά του Έβρου θα κυμανθούν στους 11-13°C και στα παράκτια στους 13-15°C, ενώ στη Θάσο και στη Σαμοθράκη στους 15-16°C.
Μέγιστες θερμοκρασίες Σαββάτου 31/10:
Στα ορεινά της Ξάνθης και της Ροδόπης οι μέγιστες θα φτάσουν τους 12-14°C, ενώ στα ορεινά-ημιορεινά του Έβρου θα ανέβουν στους 13-15°C. Στα βόρεια πεδινά του Έβρου θα κυμανθούν στους 16-17°C και στα ηπειρωτικά πεδινά Ξάνθης-Ροδόπης και στη Χρυσούπολη στους 16-18°C. Στα νοτιότερα πεδινά του Έβρου θα διαμορφωθούν επίσης στους 16-18°C, ενώ στα παράκτια θα δείξουν 17-18°C και στη Θάσο και στη Σαμοθράκη 16-17°C. Σε σχέση με την Παρασκευή, θα σημειωθεί μικρή άνοδος 1-2°C στον Έβρο, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές οι μέγιστες θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα.
Άνεμοι Σαββάτου 31/10:
Το πρωί οι άνεμοι θα είναι ασθενείς σε όλη την ηπειρωτική Θράκη, στα 1 με 2bf, από βόρειες διευθύνσεις, με 2bf στα παράκτια. Στο Θρακικό ο Α-ΒΑ άνεμος θα πνέει στα 3 με 4bf, με τοπικά 4 με 5bf βόρεια της Σαμοθράκης, ενώ κοντά στις ακτές θα είναι πιο εξασθενημένος, στα 2bf.
Από τις προμεσημβρινές ώρες ως το απόγευμα οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα παραμείνουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις. Στο Θρακικό ο Α-ΒΑ άνεμος θα εξασθενήσει στα 3bf, με 3 με 4bf στα νοτιότερα τμήματα του πελάγους.
Τις βραδινές ώρες οι άνεμοι στην ηπειρωτικά θα στραφούν από ΒΑ διευθύνσεις, στα 2 με 3bf στα πεδινά της Ροδόπης, στον Έβρο και στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, και στα 2bf στην Ξάνθη. Στο Θρακικό ο Α-ΒΑ άνεμος θα ενισχυθεί στα 4bf και γύρω από τη Σαμοθράκη θα αγγίξει τα 5bf.


