Ψυχολογική υποστήριξη και ενημέρωση στην Άβαντος για τον κορωνοϊό

Μετά από απόφαση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα στήριξης των Δημοτών για την αποτελεσματικότερη προστασία από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα:

  1. Μέσω της γραμμής Δημότη 2551022222 και τις ώρες 9.00 – 21.00, θα παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από εθελοντές ψυχολόγους, με στόχο την εμψύχωση και την ενδυνάμωση των πολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τον διαρκή εγκλεισμό στο σπίτι.
  2. Θα γίνει διανομή φυλλαδίων στους μουσουλμάνους δημότες κατοίκους  της περιοχής της οδού Άβαντος, με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στην ελληνική και στην τουρκική γλώσσα και θα παρέχονται κατ΄ οίκον πληροφορίες από εξειδικευμένους συνεργάτες για τα μέτρα και τον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού .
  3. Για τα έκτακτα περιστατικά μοναχικών συνανθρώπων μας που είτε αδυνατούν να μετακινηθούν είτε τους απαγορεύεται η μετακίνηση,  μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Πολυκοινωνικού 2551026298  όπου θα γίνεται αξιολόγηση του συμβάντος και κατόπιν θα μεταφέρονται τα είδη πρώτης ανάγκης και τα  τρόφιμα κατ’ οίκον.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο