Πολύτιμο εξοπλισμό αξίας 2.000 ευρώ πρόσφερε στο ΠΓΝΑ το Σωματείο Εστίασης

Σε μία πολύ σημαντική δωρεά προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προχώρησε το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης,  με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των μελών του, συνεχίζοντας έτσι τις δράσεις του προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια  όλων σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

“Την ίδια στιγμή που η περιοχή μας, όπως  και η παγκόσμια κοινότητα πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, με βλέμμα στραμμένο στους συνδημότες μας προχωράμε στην δωρεά αναλώσιμων υλικών αξίας 2.000€  σε δύο κλινικές του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης δείχνοντας με τον τρόπο  αυτό την ευγνωμοσύνη και την συμπαράσταση μας στις δύσκολές στιγμές που περνάει το σύστημα υγείας της χώρας μας και βοηθώντας στο ελάχιστο το έργο των ιατρών και του συνόλου του προσωπικού.

Κατόπιν αυτού το Σωματείο μας προσφέρει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Αλεξανδρούπολης  δύο μάσκες PERFORMAX REUSEABLE FACE MASK κατάλληλες για σύνδεση σε αναπνευστήρα πίεσης- όγκου.

Καθώς και στην Πνευμονολογική  Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Αλεξανδρούπολης  τρείς μάσκες PERFORMAX DISP FACE MASK κατάλληλες για σύνδεση με συσκευή Βipap & δύο νεφελοποιητές εισπνεόμενων φαρμάκων INOSPIRE PHILLIPS

Τα προσφερόμενα είδη είναι της εταιρείας PHILLIPS RESPIRONICS και η προμήθεια έγινε με την βοήθεια της εταιρίας WELCARE Μ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε.

“Ευχαριστούμε για την βοήθεια και καθοδήγηση.  τον Καθηγητή και  Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  κ .Πνευματικό Ιωάννη, τον Αναπληρωτή Καθηγητή και Διευθυντή Πνευμονολογικής κ.  Στειρόπουλο Πασχάλη  καθώς επίσης και τον Διοικητή  του Νοσοκομείου μας κ. Ρούφο Ευάγγελο.

Ευχόμαστε σε όλο το Νοσοκομειακό και Ιατρικό προσωπικό καλή δύναμη, Στους ασθενείς γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση και στους πολίτες υπομονή και αισιοδοξία. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να βοηθήσουμε όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας στη διαχείριση της πρωτόγνωρη αυτής κατάστασης”

Τα προϊόντα θα παραδοθούν εκτός απροόπτου την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020. Παράλληλα, το Σωματείο συνεχίζει την προσφορά του και για τις δυνάμεις που υπηρετούν στα σύνορα,  παραδίδοντας, πριν λίγες μέρες, δύο παλέτες με είδη προσωπικής υγιεινής.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο