Πληροφορίες για ακόμη έναν νεκρό στο ΠΓΝΑ – Στο νομό Ξάνθης ο Ν. Χαρδαλιάς

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορωνοϊού και στη χώρα μας, καθώς έγινε γνωστό ότι κατέληξαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Πρόκειται για ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Πλέον τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται σε 36.

Οπως μετέδωσε το Open TV, κατέληξε ένας άνδρας 65 ετών στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ένας ακόμη άνδρας 65 χρόνων στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ένας 77χρονος από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, καθώς κι ένας ασθενής αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Σισμανόγλειο.

Οι πληροφορίες αυτές αναμένεται να επιβεβαιωθούν κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα στις 6, αλλά και από τη Διοίκηση του ΠΓΝΑ στις 7.30.

Στο νομό Ξάνθης ο Ν. Χαρδαλιάς

Σε Κοζάνη και Ξάνθη θα βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. προκειμένου να διαπιστώσει αυτοπροσώπως την πορεία εφαρμογής των αυστηρών μέτρων αυτοπεριορισμού που έχουν επιβληθεί στις κοινότητες Δαμασκηνιά και Δραγασιά στο Βόιο Κοζάνης, όπως και στην περιοχή του Εχίνου, στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Ο  κ.Χαρδαλιάς  θα έχει σε σύσκεψη εργασίας στη 1 το μεσημέρι με τον δήμαρχο Μύκης και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο χωριό Σμίνθη, για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον Εχίνο, αλλά και τα υπόλοιπα χωριά της μειονότητας.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο