Παπαδόπουλος: Με 7 άτομα έχει απομείνει η Υπηρεσία Πρασίνου στο Δήμο Αλεξανδρούπολης!

Καταγγελία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων για «αλχημείες με μετακινήσεις προσωπικού»

Πολλά προβλήματα φέρνουν στη λειτουργία του Δήμου Αλεξανδρούπολης η έλλειψη προσωπικού και κατάλληλων μέσων για κάποιες υπηρεσίες. Όπως καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Δημήτρης Παπαδόπουλος,  «γίνονται αλχημείες, με μετακινήσεις προσωπικού με σκοπό την κάλυψη κενών θέσεων χωρίς να επιτυγχάνονται όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργώντας συγχρόνως προβλήματα στους εργαζομένους».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, η  καθαριότητα καλύπτεται με δυσκολία από συμβασιούχους, χωρίς να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, το Αμαξοστάσιο Μαΐστρου εξακολουθεί να έχει “τα κακά του τα χάλια” και δε φαίνεται να υπάρχει καμία πρόοδος για βελτίωση. Επιπλέον, οι κάδοι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν επισκευάζονται στο βαθμό που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των εργατών. «Κερασάκι στην τούρτα» το γεγονός ότι η Υπηρεσία Πρασίνου, λίγο πριν η άνοιξη δώσει τη θέση της στο καλοκαίρι, έχει απομείνει με 7 άτομα! «Από αυτούς περιμένουμε να σπείρουν, να κουρέψουν, να κλαδέψουν» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Προβλήματα όμως παρατηρούνται και στις διοικητικές υπηρεσίες, όπου το προσωπικό, λόγω συνταξιοδοτήσεων, μειώνεται διαρκώς με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνονται οι εργασίες, όπως θα έπρεπε.

«Οι εργαζόμενοι το λέγαμε και δε θα σταματήσουμε να το λέμε: Οι προσλήψεις μονίμου προσωπικού είναι αναγκαίες και απαραίτητες. Ο δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιών πρέπει να στελεχωθεί για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες όπως πρέπει για το καλό και το συμφέρον των δημοτών», υπογραμμίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο