Η Ελλάδα στην 16η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφαλίζει το πρώτο της μετάλλιο αφού επικράτησε με 9-6 της Ουγγαρίας.
Θα παίξει την Κυριακή (8/8 10:30) στον τελικό με Σερβία ή Ισπανία
Το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες πανηγυρίζει η Ελλάδα στο πόλο ανδρών.
Η Ελλάδα επικράτησε με 9-6 της Ουγγαρίας στον ημιτελικό στο Τόκιο εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο και θα παίξει την Κυριακή (10:30) στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με την Σερβία ή την Ισπανία για το χρυσό!
Στην 16η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα επιτέλους κερδίζει το πολυπόθητο μετάλλιο που δεν κέρδισε καμία άλλη γενιά.

Όπλο της σ’ ένα ακόμη παιχνίδι η άμυνα, αφού κράτησε την Ουγγαρία στα 6 γκολ σε 4 οχτάλεπτα! Την κέρδισε για 2η φορά στο Τόκιο μετά από το 10-9 της πρεμιέρας στον όμιλο.
Η Ελλάδα είχε σε μεγάλη ημέρα τον Στέλιο Αργυρόπουλο ο οποίος τράβηξε στην επίθεση την Ελλάδα με 4 γκολ ενώ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η Ελλάδα είχε 7/14 στον παραπάνω και 4/13 στον λιγότερο.
Πηγή: protothema.gr


