Ο Στέφανος Κορκολής στο Διδυμότειχο

Sold-out η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στην Αλεξανδρούπολη

 

Οι “Λέξεις γίνονται Τραγούδια” στις 20:30 στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου. Το Διδυμότειχο υποδέχεται τον διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα Στέφανο Κορκολή και την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, για μια μοναδική συναυλία υπό τη διοργάνωση του Ευγενιδείου κέντρου του Δήμου Διδυμοτείχου.

Μια βραδιά πολιτισμού, όπου θα ακουστούν επιλεγμένες συνθέσεις του Στέφανου Κορκολή όπως “Δεν είσαι εδώ”, “Ο άγγελος μου”, “Κάθε φορά που με κοιτάζεις”, “Σε έχω ερωτευτεί”, “Εκατό φορές κομμάτια”, “Θες”, “Σβήσε το φεγγάρι”,”Στους Πέντε ανέμους”, “Σκόνη και θρύψαλα” και μοναδικές ερμηνέιες της Σοφίας Μναουσάκη.

Συμμετέχει με φιλική συμμετοχή ο Χρήστος Φωτίδης, ως παρουσιαστής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω καθορισμένου αριθμού συμμετοχής, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας.

Εντωμεταξύ, όπως ενημέρωσε χθες ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες θέσεις για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, την ερχόμενη Δευτέρα 14/9 στο κηποθέατρο του πάρκου Αλτιναλμάζη. “Ο επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών, όπως προβλέπεται από τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού Sars-Cov-2, έχει ήδη συμπληρωθεί. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον” επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο