Ο καιρός στην Αλεξανδρούπολη τρελάθηκε!

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές για τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 1η Αυγούστου για κεντρική Μακεδονία, Σποράδες, ανατολική Θεσσαλία και βόρεια Εύβοια επαληθεύτηκαν και αναφορικά με την περιοχή μας.
Πιο συγκεκριμένα, χθες Σάββατο 1η Αυγούστου και ενώ διανύαμε μία ακόμη ιδιαιτέρως ζεστή ημέρα, το σκηνικό του καιρού άλλαξε κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.  Μία δυνατή, αλλά σύντομη καταιγίδα ήταν που έριξε την θερμοκρασία από τους 30+ βαθμούς στους 26. Το βράδυ της ίδιας μέρας σημειώθηκε μία ακόμη καταιγίδα, σφοδρότερη αυτήν την φορά, μεγαλύτερη σε διάρκεια που συνοδεύτηκε από βροντές και αστραπές.

Δε σημειώθηκαν ζημιές και περαιτέρω προβλήματα.

Άλλωστε, από το μεσημέρι του Σαββάτου παρατηρήθηκαν βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξαφνικό μπουρίνι έπληξε και την Αττική.

 

1 Σχόλιο

  • ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    Posted 2 Αυγ 2020 13:31 0Likes

    Ένα πολύ όμορφο άρθρο αναφορικά με την ξαφνική εναλλαγή του καιρού στην περιοχή μας που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση 4-5 βαθμών της θερμοκρασίας συνοδευόμενη από αστραπές και βροντές που ευτυχώς δεν είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση κάποιων ζημιών όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο..! Μπράβο στο προσωπικό της Γνώμης που εργάζεται καθημερινά για να μας κρατάει ενήμερους για όλα τα δρώμενα του τόπου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής..!

Αφήστε ένα σχόλιο