Ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός σε μία «κατάθεση ψυχής»

Μήνυμα θερμών ευχαριστιών από τον απερχόμενο και επί 29 χρόνια Δήμαρχο : «Θαύματα δεν κάναμε, αλλά κάναμε περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε!»

Ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους πολίτες στέλνει ο επί 29 χρόνια Δήμαρχος, αρχικά Ορφέα και στη συνέχεια Σουφλίου, Βαγγέλης Πουλιλιός, ο οποίος από 1η Σεπτεμβρίου θα παραδώσει τη σκυτάλη στον νέο Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει και όπως σημειώνει ο κ. Πουλιλιός « ήμουν και θα είμαι στο πλευρό σας!»

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Σουφλίου,

έπειτα από τη συμπλήρωση είκοσι εννέα (29) συναπτών ετών, αδιάκοπης και αόκνου προσφοράς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω σε όλους εσάς, τις βαθύτατες ευχαριστίες μου, για την εμπιστοσύνη σας, την εκτίμησή σας προς το πρόσωπό μου, μα κυρίως για τη μεγάλη αγάπη σας, που καθημερινά εισπράττω. Την υψίστη αυτή τιμή δε νομίζω να τη γνώρισε άλλο αυτοδιοικητικό πρόσωπο ή άλλος άνθρωπος.

Όλα αυτά τα χρόνια, με τη βοήθεια Του Θεού, προσπάθησα να υπηρετήσω με τη μέγιστη ευσυνειδησία, με εντιμότητα, με σύνεση, με σεβασμό και υπευθυνότητα, τη θέση που μου εμπιστευθήκατε,  μα πάνω απ’  όλα με  αληθινό ζήλο, με πηγαία, γνήσια και αληθινή αγάπη για εσάς και τον τόπο μας. Με αμέριστο το ενδιαφέρον μου για όλα τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας γενικά, μα και γι αυτά που απασχολούσαν τον καθένα από εσάς προσωπικά, διότι πάντα σας ένιωθα όλους, και πάντα θα σας νιώθω, ως την ευρύτερη οικογένειά μου! Ο πόνος σας ήταν και δικός μου πόνος, και η χαρά σας χαρά μου!

Στην πορεία μου αυτή, βρέθηκα αντιμέτωπος με τις αντικειμενικές δυσκολίες που επεφύλασσε τόσο ο «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», μα και με, τις ακόμη περισσότερες, αυτές του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».  Όμως, με τη βοήθεια Του Θεού και Της Παναγίας μας, με την απαράμιλλη στήριξη και συμπαράσταση της οικογένειάς μου, με την πολλή και σκληρή δουλειά όλων των συνεργατών μου, των Δημοτικών μου Συμβούλων, των Υπαλλήλων του Δήμου μας πλην εξαιρέσεων,  μα και με τη στήριξη και την αγάπη τη δική σας, προχωρήσαμε όλοι μαζί, καταθέτοντας την ψυχή μας,  και καταφέραμε να επιλύσουμε επιτυχώς πλείστα προβλήματα και να δημιουργήσουμε ένα δυνατό υπόβαθρο για την ανάπτυξη του τόπου μας. Θαύματα δεν κάναμε, αλλά κάναμε περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε! Πάντοτε είχαμε στον νου μας τα λόγια  του Αγάθωνος (Αθηναίου αρχαίου ποιητή):

«Τον   Άρχοντα  τριών  δει  μέμνησθαι:

Πρώτον:   ότι ανθρώπων άρχει

Δεύτερον:  ότι κατά νόμους άρχει

Τρίτον:   ούκ αεί άρχει».

Αγαπητοί μου, σας ευχαριστώ όλους θερμά, μέσα από την καρδιά μου! Θέλω να γνωρίζετε ότι ήμουν και θα είμαι στο πλευρό σας!

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Εβρίτες και τις Εβρίτισσες που με στήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μου για την επίλυση πολλών προβλημάτων, πέραν των αρμοδιοτήτων μου και πέραν των ορίων του Δήμου Σουφλίου.

Όλους σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!

Εύχομαι ολόψυχα Ο Θεός και Η Παναγία μας να σκεπάζουν τον τόπο μας και όλους εμάς που κατοικούμε και αγωνιζόμαστε στον ευλογημένο αυτό τόπο!»

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο