Ο «Απόστρατος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης  

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα προβάλει την βραβευμένη, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή «Απόστρατος».

Μία τολμηρή δραμεντί που προσεγγίζει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Με απανωτές εκπλήξεις και ρεαλιστικούς διαλόγους ο σκηνοθέτης σκιαγραφεί την αθηναϊκή πραγματικότητα και την καθημερινότητα της κρίσης.

Ο Άρης μετακομίζει από τη Γλυφάδα στο σπίτι του παππού του στου Παπάγου. Σχεδιάζει να γίνει εισαγωγέας μηχανών εσπρέσο και περιμένει να ορθοποδήσει οικονομικά. Ενώ οργανώνει μία μεγάλη παραγγελία, ξανασμίγει με παλιούς φίλους αλλά και έναν πρώην συμπολεμιστή του παππού του η ιστορία του οποίου του κινεί την περιέργεια. Με απανωτές εκπλήξεις και ρεαλιστικούς διαλόγους ο σκηνοθέτης σκιαγραφεί την αθηναϊκή πραγματικότητα και την καθημερινότητα της κρίσης.

Οι προβολές της Κ.Λ.Α. γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ώρα έναρξης, τη Δευτέρα στις 20:15 και την Τρίτη στις 21:30.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο